Bells jesteś z Krakowa, umów się z Andrzejem(user DONIEC) on określi Ci płeć , i być może wtedy będziesz ZUZA wiedzieć co robić......sorki że się uniosłem, ale Agamy to moja pasja i cholera mnie bierze na takie posty.....DONIU Ci pomoże, życzę ażeby wsio sie ułożyło...pozdrawiam ...starszy kolega
17 odpowiedzi na ten temat
Napisany 17 grudnia 2010 - 21:27
Podobne tematy: proba odgryzienia ogona x
linienie
Dusiciele
Martwica ogonaKuchi9595ddds |
|
|
|||
![]() |
zdrowie
Węże
Pilnie, twarde w dotyku blisko ogona, dziwne zachowaniemiyamane, 23 gru 2024 |
|
|
||
zdrowie
Jaszczurki
Bardzo niepokojący wygląd końcówki ogona młodego gekona orzęsionegoteraphosa21, 10 wrz 2024 |
|
|
|||
zachowania
Zwierzęta
Drganie ogona u samicy eublefaraOposikk |
|
|
|||
linienie
Jaszczurki
Wylinka na końcówce ogona agamy brodatej nie chce zejśćwiktoria005, 16 gru 2023 |
|
|
Napisany 18 grudnia 2010 - 15:05
TOMCIO, akurat tu się zgodzę z Tobą, bo z większością...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 grudnia 2010 - 16:23
"TOMCIO" a tak z ciekawości spytam. W jakim zakresie wiekowym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 grudnia 2010 - 16:29
[quote]Kolejny geniusz! Człowieku, nie liczy się wiek, a wiedza i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 grudnia 2010 - 16:41
czyli uważasz, że jestem nieumiejącym myśleć, nie odpowiedzialnym, bez sęsownym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 grudnia 2010 - 16:53
[quote]czyli uważasz, że jestem nieumiejącym myśleć, nie odpowiedzialnym, bez sęsownym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 grudnia 2010 - 19:00
wiesz, z mojego punktu widzenia i z mojego doświadczenia wynika,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 grudnia 2010 - 16:35
nawzajem xD
Ja uczyłem się od doświadczonych ludzi z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Ja uczyłem się od doświadczonych ludzi z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany