Witam. Moja zbożówka ma ok. 1 m. Już 3 dni temu przestała być mętna , zrobiła kupee.. xd I już dawno powinna mieć wylinkę ;/ A tu nic... Za tydzień planuje jej kupić nowe terra . To co w nim teraz siedzi jest już za małe... 45x30x30 ;/ Ale wróćmy do tematu :] Siedzi cały czas i sie nie rusza wogule... reaguje jedynie jak włozę ręke do terra... A i dodam że przez przypadek urwała sie jej wylinka z ogona.... I na ogonie ma takie jasne ładne kolorki a reszte mętne... Co mam zrobić ? co jej się mogło stać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 06 września 2010 - 16:38
Podobne tematy: Zbożówka , wylinka ;/ pomóżcieee !! x
zdrowie
Węże
boa imperator - wylinka mocno siedzi na ogonieninreth, Wczoraj, 21:32 |
|
|
|||
linienie
Skorpiony
Heterometrus silenus - problem z wylinkąogor_89, 05 lut 2026 |
|
|
|||
linienie
Modliszki
Udana wylinka Hymenopsus Coronatus stadium Imagopigula6329, 01 lut 2026 |
|
|
|||
wylinka
Dymorfizm płciowy u ptaszników
Wylinkavania88, 24 gru 2025 |
|
|
|||
wylinka
Dymorfizm płciowy u ptaszników
Wylinka - mesomelasNOXIUS, 29 lis 2025 |
|
|
Napisany 06 września 2010 - 17:14
ile caly okres trwa od momentu metnych oczu ? jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 września 2010 - 18:10
Podnieś wilgotność i czekaj. Stawiam na to, że dzisiejszej lub...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 września 2010 - 19:17
ja u młodego zboża czekałem prawie 2 tyg od "znormalnienia"...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 września 2010 - 17:37
W sumie jest to już dość spory osobnik. Na razie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 września 2010 - 13:28
Też dałbym jej jeszcze parę dni, z większą wilgotnością i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany