Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Zbożówka , wylinka ;/ pomóżcieee !!

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
5 odpowiedzi na ten temat

#1 core

core
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5700 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Bielawa

Napisany 06 września 2010 - 16:38

Witam. Moja zbożówka ma ok. 1 m. Już 3 dni temu przestała być mętna , zrobiła kupee.. xd I już dawno powinna mieć wylinkę ;/ A tu nic... Za tydzień planuje jej kupić nowe terra . To co w nim teraz siedzi jest już za małe... 45x30x30 ;/ Ale wróćmy do tematu :] Siedzi cały czas i sie nie rusza wogule... reaguje jedynie jak włozę ręke do terra... A i dodam że przez przypadek urwała sie jej wylinka z ogona.... I na ogonie ma takie jasne ładne kolorki a reszte mętne... Co mam zrobić ? co jej się mogło stać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Zbożówka , wylinka ;/ pomóżcieee !!     x

#2 Posejdon

Posejdon
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5869 dni
  • Polska / Warmińsko-mazurskie

Napisany 06 września 2010 - 17:14

ile caly okres trwa od momentu metnych oczu ? jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Melek

Melek
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6590 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Pobiedziska

Napisany 06 września 2010 - 18:10

Podnieś wilgotność i czekaj. Stawiam na to, że dzisiejszej lub...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 suchus

suchus
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5846 dni
  • Polska / Mazowieckie / Ożarów Mazowiecki

Napisany 06 września 2010 - 19:17

ja u młodego zboża czekałem prawie 2 tyg od "znormalnienia"...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 T-REX

T-REX
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7105 dni
  • Polska / Małopolskie / Czchów

Napisany 07 września 2010 - 17:37

W sumie jest to już dość spory osobnik. Na razie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Calmwater

Calmwater
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6012 dni
  • United Kingdom

Napisany 08 września 2010 - 13:28

Też dałbym jej jeszcze parę dni, z większą wilgotnością i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2026 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.