Witam mam agame od 3 miesiecy mierzy w tej chwili ok 30 cm ma swiatlo uvb 12% wilgotnosc w dzien ok. 45-50 %, w nocy ok 50-60 % i temp 30 C w chlodniejszym miejscu 27 wiec warunki sa chyba dobre, je wszystko normalnie dostaje witaminy zielenine, karaczany i drewnojady. Swiatlo wlacza sie o godz 9 rano a gasnie o 21.50 i tu mam maly problem bo od tygodnia okolo godz 20 wchodzi do kryjowki i juz tam zostaje, raczej zasypia (dokladnie nie widac). Nie wiem czy to jest jakis problem czy tak to zostawic a moze skrocic jej czas...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 12 czerwca 2010 - 19:58
Podobne tematy: za wczesnie sie kladzie? x
rozmnażanie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Samica z czerwca - czy to nie za wcześnie na rozmnażanie?DamianBJJ, 11 mar 2018 |
|
![]() |
![]() |
||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama wczesnie chodzi spacmati8686x, 11 mar 2017 |
|
![]() |
|||
![]() |
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Wytworzenie kokonu "zbyt wcześnie" po kopulacjiperlik, 05 lut 2012 |
|
![]() |
||
![]() |
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Pamphobeteus platyomma - zbyt wcześnie dojrzał?karolsiny, 02 lut 2012 |
|
![]() |
||
![]() |
zdrowie
Żółwie lądowe
greki zbyt wcześnie dojrzałe?TestudoTorun, 05 sie 2011 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 12 czerwca 2010 - 21:11
moja agama wstaje tylko jak sie widno zrobi , wiec...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 czerwca 2010 - 11:36
Mam tak samo moja to nieraz godzine wczesniej sie kladzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 czerwca 2010 - 16:04
ok dzieki za odpowiedzi najwidoczniej jeszcze nieraz zaskocze sie jej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 czerwca 2010 - 13:48
U moich dwóch też jest różnie ;) jak się mocno...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 czerwca 2010 - 22:00
Ja swojej codziennie zapalam światło przed wyjściem z domu, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 czerwca 2010 - 01:11
...to i tak się późno kładzie, moja 6 miesięczna agamka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 czerwca 2010 - 12:38
w naturalnym środowisku agam właśnie teraz zaczyna się zima i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów