biber jak nie miales kontaktu to nie mow ze sterylnosc to wazna rzecz, kilka caninusow ktore byly trzymane w wawie bylo trzymane w warunkach sterylnych i byly w owiele gorszej kondycji niz te ktore byly w terrarium o ktore bardzo sie nie dba, ja osobiscie zrobilem terrarium na wpolsterylnie i nie dmucham i chucham na niego i jest super.
16 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 kwietnia 2006 - 13:09
Podobne tematy: boa psiogłowy pytania x
żywienie
Jaszczurki
Cześć . Pytania o felsumaYesik, 20 lut 2025 |
|
|
|||
wybór zwierzęcia
Jaszczurki
Co na początek - pytania początkującego hodowcy ?Juanhijuan |
|
|
|
||
tematy ogólne
Zwierzęta
Modliszka trzy pytania od nooba do znajacych temat (wylinka, zywienie,higiena)Linczurek, 29 sie 2024 |
|
|
|
||
zdrowie
Zwierzęta
Aksolotl, pytania w trosce, skrzela, ubarwienieIgnacy4000, 27 mar 2024 |
|
|
|||
zachowania
Mrówki
Dzień dobry! Mam dwa pytania dotyczące mrówek Messor Barbarus.jenot914 |
|
|
Napisany 10 kwietnia 2006 - 13:40
buahahaha co Ty wogóle piszesz :/ przecież sterylnosć to ważna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Anonymous_*
Napisany 10 kwietnia 2006 - 13:57
I tak oto potęga suchej teori rządzi na forum ......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 kwietnia 2006 - 15:40
Mówi to ten który przeczytał na internecie że tygrysy granit...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 kwietnia 2006 - 16:51
W jakiejkolwiek hodowli ważna jest czystość, sterylizowanie wszystkiego nie ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 kwietnia 2006 - 18:01
dj a podaj mi przykład węża któego hodowla jest trudna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 kwietnia 2006 - 19:08
biber specjalista to raczej nie ale napewno wiecej wiem od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany