To ja wszystkich pewnie zaskoczę i powiem tak :nieduże :3-5 cm - można trzymać w słoju :)), łatwo dostępne hmm z tym gorzej ale np. ja je mam :), rozmnażanie partenogenetyczne - nie ma potrzeby bo z samcami nie ma problemu, łatwe w hodowli o ile nie zapomni się o wilgotności do tego żyją bardzo długo i są przepięknie ubarwione ... oczywiście mówię o Epidares nolimetangere. W brew ogólnym przesądom są na prawdę prostym gatunkiem - to był mój trzeci gatunek i do dzisiejszego dnia mam go w hodowli i rozmnażam go bez problemów, faktem jest że zajmuje to trochę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
14 odpowiedzi na ten temat
Napisany 03 kwietnia 2006 - 22:18
Podobne tematy: straszyk dla początkującej x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Straszyk diabelski (Peruphasma schultei) - sub imago / imagodeter, 16 maj 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Straszyki
Straszyk na moich oczach traci kończynyJawa, 12 gru 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Straszyk australijski lichen morphvantis_terra, 20 lis 2024 |
|
![]() |
|||
linienie
Straszyki
Straszyk stracił haczyki podczas linieniaDWN, 18 maj 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
linienie
Straszyki
Straszyk nowogwinejski subimago - kilkudniowe zrzucanie wylinkiDWN, 15 maj 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 04 kwietnia 2006 - 06:15
popieram Dziurka to są super straszyki sam kupiłem sobie ostatnio...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 kwietnia 2006 - 08:24
Większośc pospolitych gat patyczaków i straszyków jest łatwa w chodowli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 kwietnia 2006 - 10:37
Wielkie dzięki za rady :) liczba gatunków do wyboru dzięki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 kwietnia 2006 - 14:38
Wzasadzie też chciałem polecić nie-dotykaj-mnie ale stwierdziłem, że może sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów