7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 29 marca 2010 - 09:30
Witam wszystkich forumowiczów. Mam ogromny problem:( Agamke posiadam od ok listopada. Na początku była strachliwa ale myślałem że to aklimatyzacja tak wpływa na nią. Dzisiaj mamy prawie kwiecień a agama zrobiła się jeszcze gorsza bo jest po prostu agresywna:( Kiedy wkładam rękę do terra i tylko zbliżę się do gada od razu otwiera pysk i chce mnie zaatakować, bardzo rzadko da się w ogóle dotknąć:( Przy karmieniu tak ją nauczyłem że jak otwieram terra i pokazuje jej paczkę ze świerszczami to wylatuje na pokój i tam je spożywa i to jest jedyny fajny aspekt kiedy mogę się trochę pośmiać i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Duży problem:( x
rozmnażanie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Poważny problem z nimfami caribena Versicolorteraphosa21, 04 lip 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Caribena versicolor problembatus, 04 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Terrarystyka
Problem z muszkami owocówkamiLe_v7o7, 16 cze 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
problem z wychodzeniem i wciąż z jedzeniemIgorBalcerski, 11 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
linienie
Skorpiony
Problem z linieniem skorpionaMatthew5355, 17 maj 2025 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 29 marca 2010 - 09:46
Niestety trafiaja sie takie agamy. Trudno powiedziec co moze byc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 marca 2010 - 09:46
Witam. W jaki sposób objawia się agresja ze strony agamy?Kupiłam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 marca 2010 - 10:27
Po prostu przy zbliżeniu do niej ręki otwiera pysk i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 marca 2010 - 10:51
Napisany 29 marca 2010 - 11:04
Witam
Zdecydowanie nie poddawal bym sie tak latwo, mozesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zdecydowanie nie poddawal bym sie tak latwo, mozesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 marca 2010 - 08:46
mozesz jeszcze zrobic jak z wązami się robi pochodz cały...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 marca 2010 - 15:50
Warto też zaprzestać podawania jedzenia ręką. Możliwe,że agama kojarzy rękę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów