Pytam się bo moja robi czarne z białą końcówką.... zastanawiam się co to jest :) myślałem że to przez zmianę pokarmu po kupnie ale za każdym razem wygląda tak samo. Zastanawiałem się czy to nie jest po prostu nadmiar wapna.
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 20 stycznia 2010 - 12:04
Jak powinny wyglądać odchody zdrowej agamy???
Pytam się bo moja robi czarne z białą końcówką.... zastanawiam się co to jest :) myślałem że to przez zmianę pokarmu po kupnie ale za każdym razem wygląda tak samo. Zastanawiałem się czy to nie jest po prostu nadmiar wapna.
Podobne tematy: Pytanie o odchody agamy brodatej x
żywienie
Agamy - brodata i karłowata
Karmienie agamy karłowatejDikimolo, 29 paź 2025 |
|
|
|
||
Sprzedam jaszczurki
Agamy błotne i brodateMiB, 03 sie 2025 |
|
|
|||
Kupię
exotic fest kielce. Kupie kameleony lamparcie, agamy brodatepaweł19, 28 wrz 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Modliszki
Odchody? Wymioty modliszki.Doris111 |
|
|
|
||
identyfikacja
Owady
Znalezione u Agamy Brodatej, proszę o identyfikacje o ile da się z takiego zdjęciaDrkLilium, 11 wrz 2025 |
|
|
Napisany 20 stycznia 2010 - 12:57
Jest dobrze, a jest bardziej wodniste czy nie te odchody.
Napisany 20 stycznia 2010 - 13:15
raczej suche niż mokre, ale dokładnie nie wiem bo przeważnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2010 - 13:45
a wiec tak to ciemne to odchody, a to białe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2010 - 14:10
Mojej Agamy strasznie śmierdzą idzie zdechnąć w pokoju czego to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2010 - 14:41
Twoje śmierdzące mogą być spowodowane pasożytami poleciłbym Ci okresowe badanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2010 - 16:19
Raczej nie ma pasożytów ale te jednorazowe odchody śmierdzą zawsze,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2010 - 17:17
Śmierdzący kał może oznaczać też niewłaściwą dietę.
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany