Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Bezdomne zwierzęta egzotyczne które trafiają do Lubelskiego schroniska.....

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
20 odpowiedzi na ten temat

#11 Bartek_Gorzkowski

Bartek_Gorzkowski
  • Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 8074 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 06 stycznia 2010 - 10:11

[quote]Na itvp pojawił się reportaż o lubelskim schronisku z 30.12.2009 pt.: "Uwaga przetarg" z serii Magazyn Ekspresu Reporterów.
Linkt [url=http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/magazyn-ekspresu-reporterow/wideo/reportaz-uwaga-przetarg-30122009]TUTAJ[/url]![/quote]
O tym właśnie mówiłem, pisząc o obecnych zmaganiach.
Łudziłem się, że TVP nie służy do załatwiania prywatnych spraw. Cóż, jeśli za realizację materiału nie bierze się osoba obiektywna, tylko związana z ludźmi opowiadającymi wszem i wobec jak to walczą o los psów i kotów (polecam lekturę: [url]http://www.money.pl/archiwum/wiadomosci_agencyjne/pap/artykul/przyjaciele;zwierzat;nagrodzeni,93,0,542557.html[/url] ;) ), a faktycznie szykujących skok na kasę, to wychodzi taki właśnie pięknie zmontowany i jednostronny reportaż...

Ciekawe dlaczego dwa lata temu, gdy organizacja współpracowała z obecnym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#12 Gość_0bleblak_*

Gość_0bleblak_*
  • Gość

Napisany 06 stycznia 2010 - 21:44

[quote]Magistrat wyliczył nawet, ile potrzeba pieniędzy, by wybudować specjalistyczny obiekt....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 Bartek_Gorzkowski

Bartek_Gorzkowski
  • Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 8074 dni

Napisany 06 stycznia 2010 - 23:37

[quote]
A napływają kolejne, niezbyt optymistyczne informacje w prasie:...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 Gość_0bleblak_*

Gość_0bleblak_*
  • Gość

Napisany 07 stycznia 2010 - 08:17

[quote] Schronisko to nie zakład krawiecki w którym z każdą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 mangusta

mangusta
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6428 dni
  • Germany

Napisany 07 stycznia 2010 - 13:29

ech... a może by jakiś protest albo petycję? przecież to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 Gość_0bleblak_*

Gość_0bleblak_*
  • Gość

Napisany 07 stycznia 2010 - 15:16

[quote]ech... a może by jakiś protest albo petycję? przecież to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#17 papoj

papoj
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6524 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 07 stycznia 2010 - 19:54

Po przeczytaniu waszych postów i linków utwardziłem się w przekonaniu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#18 niezapominajka

niezapominajka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6078 dni

Napisany 11 stycznia 2010 - 00:56

Moi drodzy, stworzone zostały 2 petycje do prezydenta miasta dotyczące...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#19 Gość_0bleblak_*

Gość_0bleblak_*
  • Gość

Napisany 11 stycznia 2010 - 14:36

Podpisałam, rozesłałam :)

#20 wojciechowska

wojciechowska
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5766 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 11 stycznia 2010 - 22:38

Podpisałam, rozesłałam :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.