troche nadrzewnych sie u nas przewinęło, polecam psalmopoeusy i avicularie. Z tą ich padliwoscią to chyba troszke przesadzone... Avi raczej nie mają u mnie lekko, a żyją i dobrze sie mają... Ale jak sie boisz to kup l5 i bedzie dobrze... :) Do Nadrzewnych trzeba mieć poprostu odpowiednie podejscie... Najwieksze problemy sprawiały mi stromatopelma, tapinauchenius, heteroscodra i poe.
16 odpowiedzi na ten temat
Napisany 16 października 2009 - 10:35
Podobne tematy: Nadrzewny sprawiający najmniej problemów, waszym zdaniem x
początkujący węże
Dusiciele
Wąż nadrzewny dla początkującegostanx, 29 paź 2024 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Wybór modliszki - niewielki gatunek / niewiele problemówEpicMoonshine ![]() |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Jakie pytania najlepiej zadać sprzedawcy co najmniej rocznego gekona ?DominJe, 17 mar 2022 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() Jaki ptasznik nadrzewny na początek hodowli ?Snakes2137, 30 mar 2021 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy węży
Nieduży wąż nadrzewnyczubek ![]() |
|
![]() |
Napisany 16 października 2009 - 11:07
Wg mnie padliwość małych Avi to także przesada, zwykła selekcja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 października 2009 - 11:07
Wg mnie padliwość małych Avi to także przesada, zwykła selekcja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 października 2009 - 08:12
zgadzam sie, jest przesadzona padliwosc avi. Posiadam 3 avi versi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 października 2009 - 08:12
zgadzam sie, jest przesadzona padliwosc avi. Posiadam 3 avi versi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 października 2009 - 11:19
nie oceniaj padliwosci gatunku po 3 szt ... widzialem wypowiedzi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 października 2009 - 15:26
Polecam P.pulcher, P.reduncus, mała alternatywa. Fajne pajączki a tych cambri...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów