Szukam ptasznika nadrzewnego do mojej hodowli. Nie wiem tylko jaki ptasznik by pasował dla początkujących.
Mam 2 ptaszniki na razie i chciałbym się spytać....czytaj dalej.... czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta.
Podpowiedz jakie masz teraz obecnie pająki. Łatwiej będzie coś podpowiedzieć, na ogoł na początek poleca się Caribeny Versi. Nie przejawiaja agresji są spokojne chętnie jedzą.....czytaj dalej.... czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta.
Podpowiedz jakie masz teraz obecnie pająki. Łatwiej będzie coś podpowiedzieć, na ogoł na początek poleca się Caribeny Versi. Nie....czytaj dalej.... czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta.
Powiedz mi jaki kolor ci się podoba, a znajdę ci takiego ptasznika hahaha. Jest całkiem sporo gatunków, które spełniają twoje kryteria. Avi i ex.avi są....czytaj dalej.... czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta.