Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Co to za odmiana?czy mozliwe zeby była ciagle czarna?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
33 odpowiedzi na ten temat

#21 diabelek1983

diabelek1983
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5894 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Kowary

Napisany 11 października 2009 - 13:59

gowniarzu załuj ze sie urodziłes taki tepy a nie wciskasz ciemnote jaki to ze mnie straszny opiekun dbasz o to zeby sprzedac jeszcze wiec sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Co to za odmiana?czy mozliwe zeby była ciagle czarna?     x

#22 Alberciarz

Alberciarz
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6745 dni
  • Polska / Śląskie / Bieruń

Napisany 11 października 2009 - 14:17

Kultura Twojej wypodziedzi podchodzi pod czerwoną kartkę. Nie wspominając już o języku, stylu i błędach ort. wskazujących bezsprzecznie na wysoki poziom 'kultury'. Cóż, jak widać,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#23 diabelek1983

diabelek1983
  • Terrarysta

Napisany 11 października 2009 - 15:30

czytaj wyraznie wszystko jakie rady??te załosne ?dawno wszystko ma zapewnione i nie bron kogos jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem co napisałem bo wszystko co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#24 obojętne

obojętne
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6218 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Legnica

Napisany 11 października 2009 - 17:30

Przeczytałem sobie wszystkie wypowiedzi. Skoro pan diabełek nie chce przyjąć informacji od osób doświadczonych, wypowiem się ja jako osoba całkowicie niedoświadczona (Posiadam agamę od giełdy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#25 diabelek1983

diabelek1983
  • Terrarysta

Napisany 11 października 2009 - 17:36

i dzieki za wypowiedz :-) teraz cos odemnie pokazcie mi terraria ktore maja ze swietlowkami 30 cm wysokosci??co wy na to ?po 2 były niedawno...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#26 wisniapawel

wisniapawel
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5974 dni
  • Polska / Lubelskie / Zamość

Napisany 11 października 2009 - 18:00

Sledze forum przez spory okres czasu, czytam wątki kilka krotonie w ciągu dnia i nie widziałem żeby ktoś jasno napisał ze można małą agamę wpuścić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#27 diabelek1983

diabelek1983
  • Terrarysta

Napisany 11 października 2009 - 18:09

poczytaj dokładniej ja tez jestem codzieennie a co ma mi pomuc ta strona ??warunki takie jak podaja tam wrecz idealne co sie nie zgadza z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#28 hellomoto81

hellomoto81
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6043 dni
  • Polska / Lubelskie / Tomaszów Lubelski

Napisany 11 października 2009 - 18:45

diabelek zrób maluchowi wyspe do wygrzewania troche wyżej, tak żeby byl blizej swietlowki, czyli skorygowac tez moc ustawienie lustrzanki albo dodac mniejszej mocy w innym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#29 diabelek1983

diabelek1983
  • Terrarysta

Napisany 11 października 2009 - 18:48

dzieki za rade! zuwazyłem ze ona czesto siedzi pod sama swietlowka na gornej pulce w tera lub na korzeopartej na scianke zabacz na to na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#30 hellomoto81

hellomoto81
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6043 dni
  • Polska / Lubelskie / Tomaszów Lubelski

Napisany 11 października 2009 - 19:12

powiem tak masz dwie możliwości:
1. zamontowac dodatkowa lustrzanke 25 wat wystarczy i skierowac na polke na ktorej lubi siedziec, tak mniejwiecej 25-30 cm...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.