Mam gekona toke i podstawa ogrzewania jego terra jest cos w stylu konara grzewczego mojej roboty. Chce zeby ktos kto zna sie na tym powiedzial mi jaka zarowke mam kupic zeby dawala swiatlo ale nie ogrzewala terra bo konar daje wystarczajaca temperature a z zarowka byla by juz raczej za wysoka.
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 22 lipca 2009 - 10:40
Podobne tematy: jakiej żarówki użyć? x
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium z tworzywa + osłony na żarówki.Alessandro ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Jakie użyć metahalogeny do terrarium z płyty o wym. 150x60x60 cm?AskaGor, 29 wrz 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium
Początkujący hodowcy węży
Przepalejące się żarówki grzewcze/ promienniki ciepłaiwordos, 30 mar 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
początkujący żółwie
Żółwie wodno-lądowe
Pomoc w doborze żarówki dla żółwia chińskiego.ToPiLoPiX, 24 gru 2023 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Żarówki UVB , heat spot , lampy grzewczeVip3r, 28 paź 2023 |
|
![]() |
Napisany 22 lipca 2009 - 10:52
Z tego co mi wiadomo to swietlowki daja tzw "zimne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lipca 2009 - 10:56
Może wybież się do najbliższego elektrycznego i zapytaj sprzedawcy, powinnien...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lipca 2009 - 11:51
tez tak na poczatku pomyslalem i poszedlem.. facet w elektrycznym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lipca 2009 - 14:43
Na allegro znajdziesz pelno swietlowek +oprawki do nich. Jesli jestes...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 lipca 2009 - 14:54
wiesz 90 zl to raczej spora cena za samo oswietlenie....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów