Mam duży problem z moim czteroletnim samcem: jedna z jego tylnich łapek zdaje się być słabsza od innych. Samiec ma w niej władzę i może nią ruszać, kiedy po prostu sobie chodzi nie widać nawet specjalnie, że coś jest nie tak, ale kiedy biega widać, że trochę zarzuca mu tyłek, dla mnie wygląda to jakby nie miał problemu z wyprostowaniem kolana, ale już na zgięcie trochę brakowało mu siły. Mój mąż był z nim u weterynarza w Krakowie prawdopodobnie najbardziej kompetentnego jeżeli chodzi o jaszczurki. Weterynasz podniósł agamkę tak, żeby pomachała wszystkimi łapkami w powietrzu i stwierdził, że rzeczywiście ta...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: Słabnąca łapka x
![]() Guz pod łapkąHeS02, 28 gru 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Żółwie wodno-lądowe
Zółw spuchnięta łapkaklocha, 04 kwi 2023 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Jaszczurki
Kameleon lamparci (problem z łapką)dawid97111, 18 wrz 2021 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Kameleony
Łapka wyskoczyła ze stawuMsmuska, 29 gru 2020 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Jaszczurki
Gekon orzęsiony - problem z jego łapkąIgnacy4000, 19 maj 2020 |
|
![]() |
Napisany 02 lipca 2009 - 19:17
Jak długo już jest coś nie tak z tą łapka?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 lipca 2009 - 19:42
Witam
Jestem dosc zskoczony podejsciem weterynarza do tej sprawy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Jestem dosc zskoczony podejsciem weterynarza do tej sprawy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 lipca 2009 - 22:26
Weterynarz to dr. Krzakowski. Chętnie wybrałabym się do innego weterynarza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 lipca 2009 - 20:47
hej
ja w Krakowie korzystam z pomocy dr Drohobyckiej....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
ja w Krakowie korzystam z pomocy dr Drohobyckiej....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lipca 2009 - 10:27
Dziękuję wszyskim za pomoc. Śpieszę donieść, że dzisiaj łapka zdaje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów