Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Słabnąca łapka

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
5 odpowiedzi na ten temat

#1 gotom

gotom
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7040 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 02 lipca 2009 - 16:55

Mam duży problem z moim czteroletnim samcem: jedna z jego tylnich łapek zdaje się być słabsza od innych. Samiec ma w niej władzę i może nią ruszać, kiedy po prostu sobie chodzi nie widać nawet specjalnie, że coś jest nie tak, ale kiedy biega widać, że trochę zarzuca mu tyłek, dla mnie wygląda to jakby nie miał problemu z wyprostowaniem kolana, ale już na zgięcie trochę brakowało mu siły. Mój mąż był z nim u weterynarza w Krakowie prawdopodobnie najbardziej kompetentnego jeżeli chodzi o jaszczurki. Weterynasz podniósł agamkę tak, żeby pomachała wszystkimi łapkami w powietrzu i stwierdził, że rzeczywiście ta...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Słabnąca łapka     x

#2 stawa

stawa
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6080 dni

Napisany 02 lipca 2009 - 19:17

Jak długo już jest coś nie tak z tą łapka?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 DRAGONLAND

DRAGONLAND

Pomocny w dziale Agama brodata

• Terrarysta
  • Z nami od: 7424 dni
  • Polska / Śląskie / Sosnowiec

Napisany 02 lipca 2009 - 19:42

Witam
Jestem dosc zskoczony podejsciem weterynarza do tej sprawy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 gotom

gotom
  • Terrarysta

Napisany 02 lipca 2009 - 22:26

Weterynarz to dr. Krzakowski. Chętnie wybrałabym się do innego weterynarza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 soto74

soto74
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6439 dni

Napisany 06 lipca 2009 - 20:47

hej
ja w Krakowie korzystam z pomocy dr Drohobyckiej....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 gotom

gotom
  • Terrarysta

Napisany 07 lipca 2009 - 10:27

Dziękuję wszyskim za pomoc. Śpieszę donieść, że dzisiaj łapka zdaje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.