Bądź więc tak miła i pokaż mi proszę, w której z wypowiedzi wywlekłam jakikolwiek fragment naszej wymiany zdań na PW? Napisałam przecież, iż bardzo mi przykro, że zinterpretowałaś moją wypowiedź jako atak, nie wiem czy nie zauważyłaś tego postu? Czy może rozmyślnie go ominęłaś? Poniekąd rozumiem twoją reakcję, gdyż zakładasz wiele topiców, w których udowadniasz swoją jedną jedyną prawdę absolutną- np. o nie cuchnących myszach. I nie- nie kwestionuję tego czy to prawda czy nie, podaję tylko przykład jednego z kilku kontrowersyjnych tematów, w których sklepały cię autorytety w dziedzinach. Stąd pewnie nadinterpretacja mojej wypowiedzi, która w żaden sposób nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
33 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: nie zwykle liczny miot myszy... x
Kupię
Kupię żywe myszy/szczuryPoetka, 08 paź 2025 |
|
|
|||
Sprzedam karmówkę
Hodowla gryzoni szczurów i myszyGrzesiek89xxx, 16 sie 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Nadwyżka myszy i szczurówGrzesiek89xxx, 04 maj 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Kupię żywe myszybartoszpodkowka, 05 kwi 2025 |
|
|
|||
Giełda
Przewóz myszy z Niemiec do PolskiMusMus, 25 mar 2025 |
|
|
Napisany 30 czerwca 2009 - 18:26
Kitka, sama powtarzasz, ze myszy masz nieduzo i od niedawna....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 czerwca 2009 - 18:26
[quote]Nie mierz wszystkich swoją miarą dj i nie rób offtopu....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 czerwca 2009 - 19:51
DJ, nie rób offtopa, napisz na pw jak Cie to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany