Nie wierzę że kazdy pojedynczy miot miał co najmniej 15 małych. To trochę jak z wędkarzami i taaaaką rybą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
nie zwykle liczny miot myszy...
33 odpowiedzi na ten temat
Napisany 30 czerwca 2009 - 11:37
[quote]Myszy tamtej odmiany są białe.
Nie wierzę że kazdy pojedynczy miot miał co najmniej 15 małych. To trochę jak z wędkarzami i taaaaką rybą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: nie zwykle liczny miot myszy... x
Sprzedam karmówkę
Hodowla gryzoni szczurów i myszyGrzesiek89xxx, 16 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam karmówkę
Nadwyżka myszy i szczurówGrzesiek89xxx, 04 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię żywe myszybartoszpodkowka, 05 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
Giełda
Przewóz myszy z Niemiec do PolskiMusMus, 25 mar 2025 |
|
![]() |
|||
Oddam
[Oddam] 50szt mrożonych myszy 11-15g ~OstrołękaEmcet, 24 mar 2025 |
|
![]() |
Napisany 30 czerwca 2009 - 14:07
Jak zwykle wszyscy są najmądrzejsci na świecie i wszędzie doszukują się kłamstw i koloryzowania. I wszyscy wiedzą ile miałam myszy na początku i robią dwa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 czerwca 2009 - 15:08
kitka, nie zlosc sie, ale ja pewnie przerzucilam wiecej myszy niz Ty w zyciu zobaczysz, i jedna z rzeczy, jakie robilam na poczatku pracy z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 czerwca 2009 - 15:22
O ludzie, po co w ogóle dyskutujecie z kitką? Przecież u niej zawsze cuda niewidy. A niech ma i samice, które rodzą po 30 młodych....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 czerwca 2009 - 15:29
Yowah, nie mam pretensji do Ciebie, raczej chodziło mi o całokształt odpowiedzi na mój post i akurat nie koniecznie Twój.
Zaś ostatniego Twojego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zaś ostatniego Twojego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 czerwca 2009 - 16:47
kitka0102 przyozdób swoje myszy kwiatkami jak empiu gekona to sie odczepi^^
Napisany 30 czerwca 2009 - 17:02
Nie mierz wszystkich swoją miarą dj i nie rób offtopu. Jeśli pragniesz wyładować na mnie swoje frustracje niespełnionego prawie-artysty to zapraszam na PW... bo chyba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 czerwca 2009 - 17:29
Empiu bądź tak miła i przestań. Wszędzie szukasz kłótni i w kółko do niej prowokujesz. Czy to, że jesteś moderatorem oznacza, że masz niepodważalną rację...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów