Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Zakup węża - pomoc

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
33 odpowiedzi na ten temat

#11 kitka0102

kitka0102
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6161 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 01 marca 2009 - 17:30

[quote]corallus hortulanus jest chyba dobrym rozwiązaniem, jak troche poczytasz to powinieneś dać sobie z tym gatunkiem rade[/quote]

Nie zgadzam się, Boa leśny nie jest dobrym rozwiąaniem na początek... odsyłam tutaj https://www.terrarium.com.pl/corallus-hortulanus-boa-lesny/

cytuję urywek :

Uwagi
W Polsce jest to na razie rzadko spotykany gatunek aczkolwiek powoli zaczyna się to zmieniać. Jest to bardzo ciekawy gatunek do hodowli w terrarium. Polecam go jednak hodowcom z pewnym doświadczeniem ponieważ czasem wąż ten sprawia problemy początkującym terrarystom. Jest to wąż do podziwiania w terrarium, jest to płochliwy gatunek który lubi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Zakup węża - pomoc     x

#12 kanarek89

kanarek89
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6126 dni

Napisany 01 marca 2009 - 17:35

podziel terra na pare mniejszych i wtedy sobie jakies pajeczaki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 teQuilla

teQuilla
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6206 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Bydgoszcz

Napisany 01 marca 2009 - 17:42

przeczytałam wszystkie posty i na pewno odradzam hortulanusa przede wszystkim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 kitka0102

kitka0102
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6161 dni

Napisany 01 marca 2009 - 18:04

Dla trawnego (Opheodrys aestivus ) jak dla mnie to terra...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 Weze-Weze

Weze-Weze
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6120 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 01 marca 2009 - 19:18

Jesli chodzi o weza trawnego [b]to zdecydowanie odradzam jesli ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 teQuilla

teQuilla
  • Terrarysta

Napisany 01 marca 2009 - 20:06

ja po prostu uwazam horty za agresywne weze co z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#17 teQuilla

teQuilla
  • Terrarysta

Napisany 01 marca 2009 - 20:17

a co do trawnego to jak poświęci się troche czasu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#18 Weze-Weze

Weze-Weze
  • Terrarysta

Napisany 01 marca 2009 - 20:25

Mialas trawnego? Pierwsze slysze, ze da sie je "okiełznać" -...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#19 teQuilla

teQuilla
  • Terrarysta

Napisany 01 marca 2009 - 20:37

ja również zaznaczyłam, ze moja wypowiedx jest tylko i wyłacznie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#20 Weze-Weze

Weze-Weze
  • Terrarysta

Napisany 01 marca 2009 - 20:41

[quote]ja również zaznaczyłam, ze moja wypowiedx jest tylko i wyłacznie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.