Z chęcią pomogę - na ile to możliwe, oczywiście :) Przyjmuję trochę tzw. "zwierząt egzotycznych" ale są to głównie drobne gryzonie, króliki, ptaki, czasami jaszczurki i żółwie. Jedyne aksolotle którymi się zajmuję to moje własne, ale ponieważ akwarystyka i terrarystyka interesują mnie od wczesnego dzieciństwa to mam nadzieję, że uzbierałam już trochę doświadczeń zarówno hodowlanych jak i lekarskich.
Myślę, Trzcinko, że robisz tu fantastycznę pracę doradzając ludziom, którzy mają z aksolotlami kłopoty. Inna sprawa, że takie doradzanie "na odległość" jest bardzo trudne i nie zawsze można wpaść na przyczynę problemu dopóki się nie zobaczy zwierzaka i ( a może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Myślę, Trzcinko, że robisz tu fantastycznę pracę doradzając ludziom, którzy mają z aksolotlami kłopoty. Inna sprawa, że takie doradzanie "na odległość" jest bardzo trudne i nie zawsze można wpaść na przyczynę problemu dopóki się nie zobaczy zwierzaka i ( a może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)