Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Wylinka agamy - problem ??

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
6 odpowiedzi na ten temat

#1 KrzEp

KrzEp
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6761 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 26 lipca 2008 - 17:30

Witam. Od niedawna mam agamę brodatą i właśnie \"przechodzi\" u mnie 1 wylinkę... Kiedy ją dostałem miała starą skórę na nogach, ogonie i początku pyszczka którą jej ściągnąłem. wyglądała tak:
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a474aa29e50a9d29][img]http://images33.fotosik.pl/311/a474aa29e50a9d29m.jpg[/img][/URL]
Niedawno zauważyłem, że agama zrobiła się szarawa (oprócz właśnie ogona, nóg i początku głowy...) Raczej nie wydaje mi się żebym ściągnął jej początek właśnie tej nowej wylinki która zaczęła się teraz bo też bez mojej pomocy sukcesywnie jej się ona odrywała a cała agama była kolorowa. Aktualnie agamka jest już chyba 3-4 dzień takiego szarawego koloru (bez części ciała które podałem wcześniej) i wydaje mi się że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Wylinka agamy - problem ??     x

#2 raxa

raxa
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6408 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Krotoszyn

Napisany 26 lipca 2008 - 18:40

Witam ja miałem tez tak samo jak Ty po 4-5...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 bu3o

bu3o
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6393 dni
  • Polska / Małopolskie / Andrychów

Napisany 26 lipca 2008 - 18:50

Zrób jej kąpiel wymocz ją dobrze i wszystko ładnie samo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 KrzEp

KrzEp
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6761 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 26 lipca 2008 - 20:24

Dzięki za odpowiedzi. A co może być tego przyczyną ??...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 bu3o

bu3o
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6393 dni
  • Polska / Małopolskie / Andrychów

Napisany 27 lipca 2008 - 08:31

tak ok 20min powinno styknąc ale pamietaj by woda nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 raxa

raxa
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6408 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Krotoszyn

Napisany 27 lipca 2008 - 09:16

Witam ponownie u mnie w tej chwili Agamka prezentuje sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 cree

cree
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6507 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 27 lipca 2008 - 10:31

agama zrzuca wylinke czasami na przestrzeni miesiaca a nawet dluzej,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.