W ogóle to trochę późno zainteresowałeś się tym, że Twój wąż tyle czasu nie je :/ No ale nie czas płakać nad rozlanym mlekiem, pytałeś hodowcy jakie oseski podawał (mysie czy jakieś inne?), w jaki sposób podawałeś te oseski? Jesteś pewien, że wąż miał szansę je zauważyć zanim np. zrobiły się zimne, były suche (podobno wilgotnego pokarmu węże nie lubią), wąż interesował się w ogóle pokarmem w jakikolwiek sposób?

12 odpowiedzi na ten temat

Napisany 14 lipca 2008 - 20:44
Podobne tematy: pomocy! moja zożówka nie je ok 3 misięcy. x
| zdrowie

Modliszki Pomocy ! Co się stało z modliszką ?Demeter, 01 maj 2025 | 
 |   | |||
| zdrowie

Ptaszniki POMOCY grammostola pulchripes nalot na odwłokupropasqn  ,  20 kwi 2025 | 
 |   | |||
| odmiany barwne

Ptaszniki pls pomocy z modliszką. jak uzyskać białą sphodromantis viridis?slabyTerrarysta, 30 gru 2024 | 
 |   |   | ||
| warunki hodowli

Legwan zielony Temperatura w terrarium - pomocy!przemo_szmaj, 17 gru 2024 | 
 |   | |||
| Terrarystyka pomocy gekon orzensiony dziura w podniebieniuKulas, 01 gru 2024 | 
 |   | 

Napisany 15 lipca 2008 - 13:47
						zdechła mi :/ czy to moja wina czy sprzedawy? moze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się  :) 

Napisany 15 lipca 2008 - 15:52
						[quote]zdechła mi :/ czy to moja wina czy sprzedawy? moze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się  :) 

2 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 2 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany
 Ten temat jest zablokowany