Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Czy to są zaloty????

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
4 odpowiedzi na ten temat

#1 aatus

aatus
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7856 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 14 grudnia 2005 - 08:00

Witam dzisiaj rano sytuacja mnie zmusiła ze musiałem przełożyć samice zbożówki ( 90 cm , 1,5 roczną) do terrarium z samcem (95 cm 1,8 r.) gdy samiec sie dowiedział o obecności samicy nagle jakby oszalał tzn. cały czas pełzał po niej i nie dawał jej spokoju co jakiś czas zadzierając tak śmiesznie ogon do góry a biedna smiczka cały czas szalenie ucieka od niego demolując przy tym terrarium i pierwszy raz zauważyłem jak ta samica potrząsa ogonem tak jak grzechotnik czyli oznacza że sie boi??? czy to normalne zachowanie podczas zalotów???? może sie stać cos niedobrego??? ta ganianka trwa juz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Czy to są zaloty????     x

#2 Guttata

Guttata
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7757 dni
  • Polska / Małopolskie / Oświęcim

Napisany 14 grudnia 2005 - 11:31

właśnie to tak wygląda, gdy samiec chce kopulować, a samica...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 popekjr

popekjr
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8070 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 14 grudnia 2005 - 13:33

nie skaleczy sie podczas ucieczki i tak sa to zaloty/kopulacja,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 aatus

aatus
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7856 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 14 grudnia 2005 - 17:42

Własnie o to chodzi jak napisałem wczesniej że sytuacja mnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 OlekL

OlekL
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8180 dni
  • Polska / Śląskie / Sosnowiec

Napisany 14 grudnia 2005 - 18:10

Daj ją do jakiegoś plastikowego pojemnika , chociażby takiego curvera...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2026 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.