[quote]Link świetny, ale od znajomości ważniejsze zrozumienie i logika:) Korzystaj z sezonu, ile się da skarmiaj roślin dzikich, chwastów i pokarmów sezonowych - nawet te najwartościowsze, ale całoroczne zostaw na zimę - wtedy wybór mniejszy. Wszelkie kiełki, rośliny sklepowe, rośliny łatwe do wyhodowania w domu przez cały rok - nawet jeśli polecane i doskonałe i tak będą podawane przez wiele miesięcy bo coś w końcu dać trzeba. Właśnie zaczyna sie sezon ogrodowo-przydrożny - warto korzystać, podpierając się np wykazem jadalnych roślin z podanego wyżej linka. Nic tylko brać, rwać i podawać na zdrowie:) Nawet jeśli będzie to oznaczało 2 tygodnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
14 odpowiedzi na ten temat
Napisany 15 marca 2008 - 12:42
Podobne tematy: dieta mlodego legwana x
Wyceny, gdzie kupić
Szukam mlodego Varanus acanthurusTerraCube, 23 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Zamienie Pytona królewskiego na jakieś jaszczurki najlepiej LegwanaxKsunix ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Zamienię gekona orzęsionego wraz z terrarium za młodego legwanasosinski, 03 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Zamienię gekona orzęsionego wraz z terrarium za młodego legwanasosinski, 03 cze 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Agamy - brodata i karłowata
Załatwianie, dieta i zachowanie Agamy BrodatejDrkLilium, 16 kwi 2025 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 15 marca 2008 - 16:35
cukinia jak najbardziej :) wiekszosc znanych mi legwanow ja uwielbia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 marca 2008 - 09:56
Trochę źle to ujęłam. Chodziło mi oto, żeby nie sugerować...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 marca 2008 - 18:53
Wiem, że to post reklamowy, ale mam nadzieję, że kosmicznie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 marca 2008 - 20:42
Szkoda, żę dopiero teraz, bo to by było super na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów