Witam!
Kilka tygodni temu pislalem, czy moja Greczynka nie jest przypadkiem nadpobudliwa...
Dzis sytuacja diametralnie sie zmienila. Tydzien temu zmienilem mieszkanie, zolwia oczywiscie zabralem ze soba. Od tamtej pory Frania stala sie jakby ospala, zakopuje sie w kostce bukowej i potrafi tam caly dzien lezec i tylko glowe wystawiac od czasu do czasu. Staralem sie ja jakkos zaktywizowac (kapiel, spacer po pokoju) ale to przynosilo krotkotrwaly efekt...Pobiegala pozniej w kolo terrarium i znow sie zakopywala.
Nie zauwazylem jakis zmian zewnetrznych. Oczy w normie, sluzu z nosa nie ma. Temperatura w terrarium w dzien w strefie cieplej okolo 33 stopni (od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 lutego 2008 - 23:25
Podobne tematy: Ciagle spi po przeprowadzce x
zdrowie
Jaszczurki
Gekon orzęsiony - zmiana po przeprowadzce do nowego terrariumkrisoneone, 29 paź 2025 |
|
|
|||
Brachypelma auratum nie je i sie ciągle wyczesuje i wszystkiego sie boj co się dzieje? (Wylinka byla 2 tygodnie temu)panPAJAK |
|
|
|
||
zachowania
Ptaszniki
Chromatopelma siedzi ciagle w jednym miejscuMichu125u, 21 cze 2020 |
|
|
|||
zachowania
Agamy - brodata i karłowata
Agama prawie ciągle śpivinniczek, 07 cze 2022 |
|
|
|
||
Agama brodata nie chce jeść i ciągle śpi POMOCinkwizytor22, 13 sie 2021 |
|
|
Napisany 24 lutego 2008 - 01:02
Czy to mieszkanie swieżo po remoncie? Moze jakieś opary od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 lutego 2008 - 09:58
Nic z tych rzeczy :(
myslicie, ze moze sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
myslicie, ze moze sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 lutego 2008 - 20:35
Możliwe ze sie aklimatyzuje. Ja rok kupiłam Kornel i przez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany