opis terrarium:30x30x60 jest to terrarium firmy exo terra z odczepioną jedną z szyby dzwiczek(dla ziększenia wętylecji) jest naświetlany lampą UVB ma oczyśiście sepie i witaminy terrarium spryskuje 2 razy dziennie ma stały dostęp do wody kamelon pije wode rano i wieczorem z szyb po spryskniu a popołudniu z ręki z pipety dotąd co nieodejdzie temperatura 23stopie wilotność wacha sie międy 40 a 60%(zależy od sprykiwania terra).Myśle że takie terrarium na dzewku lepiej wygląda i jest o wiele ciekawsze dla kameleona niż cały czas siednieć w tych ,,czterech ścianach'' a ja jak narazie nieplanuje kupienia większej ilości kameleonów żeby było durzo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
14 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 lutego 2008 - 22:44
Podobne tematy: kameleon owoce x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kameleon lamparci Nosy Be True Blue Furcifer pardalismajusia10, 30 maj 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Jaszczurki
Kameleon jemeński - zbrązowiałMelonik1109, 14 mar 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy jaszczurek
KameleonKacper123G ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Furcifer pardalis " Nosy Be " - Kameleon lamparci CB24Split, 27 paź 2024 |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
ŚMIETNIK
Przygarne kameleontikey, 07 wrz 2024 |
|
![]() |
Napisany 02 lutego 2008 - 23:44
No, jesli robi kupe to z czegoś ją wytwarza :)....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 lutego 2008 - 10:30
po ostatnim czyszczeniu terra wyciągnołem tyle samo świerszczy co wrzuciłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2008 - 15:00
Poniewaz wyglada na to ze warunki ma w miare dobre,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2008 - 23:32
Witam kameleon pije dużo wody.Ale ja go z terrarium na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów