Witam. Jestem tutaj pierwszy raz , ale z terrarystyką mam do czynienia od 35 lat. Jak miałem dziesięć lat pewna osoba podarowała mi żółwia greckiego i od tego czasu polubiłem te zwierzaki.Niestety ten pierwszy żółw zaginął . Następnego którego mam do dzisiaj dostałem 25 lat temu od kolegi . Został przywieziony z okolic Ulciji w Czarnogórze. Kolejne dwa są u mnie od 11 lat i pochodzą z terenów Chorwacji. Jeden wygrzewał się na środku drogi ( droga z wyspy Pag za mostem w kierunku Zadaru). Żal mi się go zrobiło .Przecież mógł skończyć jak nasze jeże. Trzeciego dokupiłem z myślą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Gość_Anonymous_*
Napisany 31 grudnia 2007 - 12:50
Podobne tematy: Moje terrarium ogrodowe x
terrarium - ogrzewanie
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Jakiej firmy kabel grzewczy do terrariumgrunwald, 18 gru 2025 |
|
0 |
|
|
||
Kupię
Terrarium z płyty meblowejlegw77, 16 gru 2025 |
|
0 |
|
|||
Budowa, osprzęt
Termostat pulsacyjny do terrarium Microclimate Pulse B2grunwald, 14 gru 2025 |
|
0 |
|
|
||
Zwierzęta
Terrarium 60x40x40 co do środka?ExiL, 04 gru 2025 |
|
0 |
|
|||
Przypięty
Terrarystyka
[Terrarium] Newsy terrarystyczneterrarium |
|
1 |
|
Napisany 31 grudnia 2007 - 14:47
Hmmm moim zdaniem nie jestto dobry pomysł by trzymać razem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 grudnia 2007 - 14:50
Jesli sie zgadzaja, a przy braku samic to niewykluczone, to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 grudnia 2007 - 15:22
Już się zarejestrowałem. No faktycznie nie znoszą się zbytnio i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 grudnia 2007 - 15:33
To fajnie, że jesteś odpowiedzialny i dbasz o żółwie :D...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 grudnia 2007 - 15:37
A ja będęmiał gdzies tak w wakacje i pewnie zrobię...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 grudnia 2007 - 19:43
Bardzo ładny wybieg. Szkoda ze sie nie udało z tą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany