I to ja się wywyższam? :) Przeczytaj uważnie swoje wypowiedzi :) nie będę już ich komentował bo nie warto :) nie podoba mi sie tylko że nazwałaś mnie oszustem bo pomimo tego jak się zachowałaś (niezbyt profesjolanie) nie "zaniosłem" tego na forum a Ty w nagrodę obrzuciłaś mnie błotem :) no cóż tylko pogratulować... oby jak najmniej było takich osób jak Ty droga Karolino :) odemnie tyle jeśli coś masz do mnie to zapraszam do dysusji na pw (nie pierwszej ale być może ostatniej) bo tylko oboje zaśmiecamy ten temat... nie pozdrawiam :)
25 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 stycznia 2008 - 14:28
Podobne tematy: FAQ o Gryzoniach. x
Archiwum ogłoszeń
Bazarek u Colie - akcesoria, głównie po gryzoniachColie, 14 gru 2016 |
|
|
|||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Klatki po gryzoniachniasty, 01 lip 2014 |
|
|
Napisany 05 stycznia 2008 - 14:36
Jak za przeproszeniem JA się zachowałam? Pozwoliłam ci odesłać 100%...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 stycznia 2008 - 15:42
Ile Ci razy trzeba powtarzać żebyś pisała tutaj na temat?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 stycznia 2008 - 16:36
[quote]Ile Ci razy trzeba powtarzać żebyś pisała tutaj na temat?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 stycznia 2008 - 16:55
A zresztą, to ty zachowujesz się jak dziecko - nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 stycznia 2008 - 18:53
Nie mam już sił z Tobą dyskutować...Nie dość że jesteś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany