a czy my kogokolwiek zniechęcamy?? wybacz ale nie każdemu się chce po raz 100 odpowiadać na to samo pytanie bo jakiś początkujący się znalazł, a że jest początkujący nie zwalnia go od korzystania z wyszukiwarki, przeczytania FAQ, albo co gorsza nie upoważnia go do traktowania zwierząt jak twoja siostra, i co, ze jak powiem komuś z koniczynką żeby nie brał nowo kupionego gekona na ręce, to go zniechęcam, albo że zamiast odpowiedzi podam link do strony gdzie są wszystkie informacje?? i nie zdziwiłbym się jakby ten gekon padł niedługo, aż się boję wyobrazić co jeszcze ona robi z tym gekonem,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
15 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 stycznia 2008 - 13:32
Podobne tematy: Pierwsze dni x
linienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Pierwsze linienieWAK, 16 gru 2022 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium
Początkujący hodowcy jaszczurek
Felsuma pierwsze terrarium, kilka pytań na począteklukasz_90, 19 lip 2022 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Jakie zwierze nabyć, na pierwsze do terrarium(w opisie moje, może nieco specyficzne warunki)?Kacper68204 ![]() |
|
![]() |
|||
rozmnożenie jaszczurki
Raporty rozmnożeniowe
Monstra sie kluja - pierwsze klucie Helodermy meksykanskiejMikeB ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupię chrząszcza / chrząszcze na pierwsze terrariumSillyWombat, 23 sie 2021 |
|
![]() |
Napisany 05 stycznia 2008 - 14:00
[quote]I wyprzedzę fakt...nie pisz mi że powinna przeglądać tematy i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 stycznia 2008 - 14:43
.. Po pierwsze w pierwszy dzień wyciągnęłam gekona na chwilę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 stycznia 2008 - 15:28
teraz sie bedzie tłumaczyć, ze brała go tylko na chwilę,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 stycznia 2008 - 15:38
[quote]Słuchaj Człowieczku.....jestem bratem dziewczyny która pisała ten post. Ciekaw jestem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 stycznia 2008 - 16:25
[quote]
[quote]Słuchaj Człowieczku.....jestem bratem dziewczyny która pisała ten post. Ciekaw...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów