Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Tygrysek ? :)

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
49 odpowiedzi na ten temat

#31 WiZaRd

WiZaRd
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7551 dni
  • Polska / Lubuskie / Gorzów Wielkopolski

Napisany 18 grudnia 2007 - 14:01

chlopie napisalem juz milion razy na priv i gg. nic nie nie poparzy kabel 50 styknie.
do takie terra daj zarowki w dzien powiedzmy od 9 do 19 godz , np 2 po 60 w lub 1 zarowe 100 w w drogim koncu zeby bylo ciemno i tam poloz kabel 50 w starczy. taki kabel do takiego terra poloz na ok 1/4 dlugosci terra i jest ok.

i sprawdz temeprature w dzien i w nocy. wskozowki masz wyjsciowe a jak bedzie naprawde sam zobaczy i zawsze mozesz zmienic, dolozyc zarowe lub zwikeszyc moc kabla....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Tygrysek ? :)     x

#32 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 18 grudnia 2007 - 15:40

Nooo ale mi chodzi o to czy styknie jak będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#33 adrian1123

adrian1123
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6865 dni
  • Polska / Śląskie / Knurów

Napisany 18 grudnia 2007 - 15:53

opcja "szukaj" sie kłania bo zal takich pytań w tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#34 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 18 grudnia 2007 - 16:09

taaa pokaż mi jakiś temat w którym zawarte są te...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#35 HATE

HATE
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6708 dni
  • Polska / Śląskie / Bytom

Napisany 18 grudnia 2007 - 16:44

[quote]taaa pokaż mi jakiś temat w którym zawarte są te...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#36 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 18 grudnia 2007 - 17:40

No fajnie tylko ja nie mam czasu przeszukiwać pół forum...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#37 HATE

HATE
  • Terrarysta

Napisany 18 grudnia 2007 - 18:04

No to będziesz musiał trochę czasu znaleźć. Bo raczej nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#38 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 18 grudnia 2007 - 18:25

Nie szukam frajera tylko człowieka z głową który potrafi mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#39 HATE

HATE
  • Terrarysta

Napisany 18 grudnia 2007 - 18:41

Tak tu może i masz rację, ale weź pod uwagę,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#40 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 18 grudnia 2007 - 19:24

A ty tu masz rację :P :D spoko rozumiem ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.