Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

tematy ogólne

- - - - -  
Rozważania nad pojęciami chowu i hodowli żółwi (i nie tylko)

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
49 odpowiedzi na ten temat

#21 yowah76

yowah76
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6683 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 05 grudnia 2007 - 17:59

A faktycznie, przepraszam, Aleksandro... ale to facet...nawet go wczesniej widzialam, ale jakos bardziej mi utkwily zdjecia roznych maluchow.
Podrostkow lamparcich jest na rynku mnostwo, maluchow jeszcze wiecej. W ciagu kilku minut mozna znalezc ogloszenia o zwierzetach mlodych ale juz wyseksowanych - co ciekawe, w UK sa w podobnej cenie lub tansze od greckich (np. 2 prawdopodobnie samice trzyletnie za 250 funtow, niewiele mniej kosztuje podrosnieta 4-5 letnia zolwica grecka w dobrym stanie.... Dorosle tez sie czasem trafiaja i powiedzialabym, ze przy cenie za dorosla samice grecka 300-400funtow, samica lamparcia nie bedzie chyba drozsza...Doroslych jest o tyle malo, ze prawdopodobnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Rozważania nad pojęciami chowu i hodowli żółwi (i nie tylko)     x

#22 aleksandra

aleksandra
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8061 dni
  • Polska / Mazowieckie / Żyrardów

Napisany 05 grudnia 2007 - 18:21

A Ja uwazam ,ze kazdy z NAs niech interpretuje te...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#23 Mateusz_Rawski

Mateusz_Rawski

Rzadko obecny

• Terrarysta
  • Z nami od: 8068 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 05 grudnia 2007 - 18:29

[quote]A Ja uwazam ,ze kazdy z NAs niech interpretuje te...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#24 yowah76

yowah76
  • Terrarysta

Napisany 05 grudnia 2007 - 18:32

Pisalam juz wczesniej, ze moim skromnym zdaniem mozna ewentualnie nazwac...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#25 Ania

Ania

Miniona moderator: Żółwie

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 7330 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 05 grudnia 2007 - 19:57

[quote] [quote]a co do wieku i aluzji do pieluszek to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#26 aleksandra

aleksandra
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8061 dni
  • Polska / Mazowieckie / Żyrardów

Napisany 05 grudnia 2007 - 21:48

[quote] Nawiasem, na zolwie zawiasowe w UK nie trafilam, za...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#27 epf

epf
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6730 dni

Napisany 05 grudnia 2007 - 22:25

Podpisuję sie pod tym :).
jak byłam dzieckiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#28 yowah76

yowah76
  • Terrarysta

Napisany 05 grudnia 2007 - 23:17

Aleksandro - bede czujna, chociaz obecnie rzadko zagladam w takie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#29 Ania

Ania

Miniona moderator: Żółwie

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 7330 dni

Napisany 05 grudnia 2007 - 23:38

Jak ja Ciebie rozumiem z tym słabym charakterem.......mam ten sam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#30 yowah76

yowah76
  • Terrarysta

Napisany 06 grudnia 2007 - 00:18

Na turtleforum.com ktos wyznal, ze rozmnaza i zna tez innych,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.