Nikt z obecnych tego gatunku nie HODUJE na litosc boska... trzyma, chowa, posiada...
...bedzie ze znow sie czepiam ale niestety slusznie...
Wydzielone z dyskusji o warunkach utrzymania a i rozmiarach G. pardalis w dziale Żółwie lądowe
Rozważania nad pojęciami chowu i hodowli żółwi (i nie tylko)
49 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: Rozważania nad pojęciami chowu i hodowli żółwi (i nie tylko) x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
REDUKCJA HODOWLI samice,samce,SKORPIONYpieron6, Wczoraj, 19:42 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekony phelsumy i nie tylkolakapciul, 17 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Hodowla tylko całośćBartifli, 07 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Oddam
Szukam Domu dla moich zółwiElvisPresley, 15 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
trochę pojemników po hodowliluke1104, 17 cze 2024 |
|
![]() |
Napisany 03 grudnia 2007 - 20:05
[quote]Nikt z obecnych tego gatunku nie HODUJE na litosc boska......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 grudnia 2007 - 21:51
Prawdę mówiąc nie nawiązując do tematu chów i hodowla są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 grudnia 2007 - 22:50
Przyznaje, ze w Polsce brakuje wygodnego w uzyciu okreslenia na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 grudnia 2007 - 00:36
Słowo "chów" jest dla mnie okresleniem czysto zootechnicznym odnoszącym się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 grudnia 2007 - 01:06
Zootechnicznymi, jak mniemam. Chyba mam wyczucie :). Mnie nie razi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 grudnia 2007 - 01:27
Dobra, to umówmy sie, ze hodowcy hodują, a zwykli posiadacze......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 grudnia 2007 - 19:18
[quote]Słowo "chów" jest dla mnie okresleniem czysto zootechnicznym odnoszącym się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 grudnia 2007 - 20:12
Zgadzam się, to przecież absurd, aby każdy właściciel psa był...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów