Witam. Moja L.Parahybana L7 jest juz prawie drugi tydzień po wylince dokładnie to wyliniała 18.11.2007 zęby są już czarne, wczoraj wrzuciłem świerszcza czekałem na reakcję pająka przez dobre pół godziny w pół mroku i nic, to sobie darowałem ;p rano się budzę a świerszcz sobie dalej lata po faunaboxie... Nie dziwiłoby mnie to gdyby nie to, że odwłok ma mniejszy od karapaksu a wczoraj świerszcz podszedł do niego a pająk tylko stanął w pozycji do ataku, świerszcz się wycofał a pająk sobie wlazł na szybę i tyle... I teraz mam takie pytanko? Skierowane jest do hodowców, którzy posiadają tego pająka....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 01 grudnia 2007 - 12:42
Podobne tematy: Karmienie po wylince. Lasiodora Parahybana L7 x
żywienie
Ptaszniki
PIERWSZY PTASZNIK- KARMIENIEterrajan |
|
|
|
||
Oddam
Samica L.Parahybana 9 letniaXerv, 26 sty 2026 |
|
|
|||
Ogłoszenia matrymonialne
samce: L. parahybana, H.dictatorJaroo, 15 sty 2026 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
SAMICA Lasiodora parahybana 7.5 DC WARSZAWAEver, 07 sty 2026 |
|
|
|||
odmiany barwne
Ptaszniki
E. walckenaeri - odmiany barwne i karmieniemmax88, 05 sty 2026 |
|
|
|
Napisany 01 grudnia 2007 - 13:08
Witam,
Sprawdź jeszcze dokładnie, czy pająk nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprawdź jeszcze dokładnie, czy pająk nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 grudnia 2007 - 13:19
Dzisiaj zostawiłem żywy ;) i narazie go nie wyjmóję ;)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 grudnia 2007 - 13:34
Wiesz pająk nie musi jeść od razu po tygodniu czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 grudnia 2007 - 15:24
Tez bym dokładnie pająka obejrzał...Mozliwe ze bark jedej nogi lub...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 grudnia 2007 - 17:15
Może narazie nie ma ochoty.Napewno wreszcie będzie musiał zapolować.Cierpliwości.Próbuj podawać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 grudnia 2007 - 18:46
nie mam najmniejszysz wątpliwości, że zje ;p a co do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 grudnia 2007 - 20:39
Nie wiedzieć czemu mój pająk zawsze robi mi na złość...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany