Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Karmienie po wylince. Lasiodora Parahybana L7

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
7 odpowiedzi na ten temat

#1 RinO

RinO
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6773 dni
  • Polska / Łódzkie / Skierniewice

Napisany 01 grudnia 2007 - 12:42

Witam. Moja L.Parahybana L7 jest juz prawie drugi tydzień po wylince dokładnie to wyliniała 18.11.2007 zęby są już czarne, wczoraj wrzuciłem świerszcza czekałem na reakcję pająka przez dobre pół godziny w pół mroku i nic, to sobie darowałem ;p rano się budzę a świerszcz sobie dalej lata po faunaboxie... Nie dziwiłoby mnie to gdyby nie to, że odwłok ma mniejszy od karapaksu a wczoraj świerszcz podszedł do niego a pająk tylko stanął w pozycji do ataku, świerszcz się wycofał a pająk sobie wlazł na szybę i tyle... I teraz mam takie pytanko? Skierowane jest do hodowców, którzy posiadają tego pająka....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Karmienie po wylince. Lasiodora Parahybana L7     x

#2 Banza

Banza
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8142 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 01 grudnia 2007 - 13:08

Witam,

Sprawdź jeszcze dokładnie, czy pająk nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 RinO

RinO
  • Terrarysta

Napisany 01 grudnia 2007 - 13:19

Dzisiaj zostawiłem żywy ;) i narazie go nie wyjmóję ;)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Tabu_Man

Tabu_Man
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7459 dni
  • Polska / Śląskie / Wodzisław Śląski

Napisany 01 grudnia 2007 - 13:34

Wiesz pająk nie musi jeść od razu po tygodniu czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Daniele_Mondello

Daniele_Mondello
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7096 dni
  • Polska

Napisany 01 grudnia 2007 - 15:24

Tez bym dokładnie pająka obejrzał...Mozliwe ze bark jedej nogi lub...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 T-REX

T-REX
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7093 dni
  • Polska / Małopolskie / Czchów

Napisany 01 grudnia 2007 - 17:15

Może narazie nie ma ochoty.Napewno wreszcie będzie musiał zapolować.Cierpliwości.Próbuj podawać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 RinO

RinO
  • Terrarysta

Napisany 01 grudnia 2007 - 18:46

nie mam najmniejszysz wątpliwości, że zje ;p a co do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 RinO

RinO
  • Terrarysta

Napisany 01 grudnia 2007 - 20:39

Nie wiedzieć czemu mój pająk zawsze robi mi na złość...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2026 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.