Z tym bedzie nie mały problem, poniewaz sie przeprowadzilam od rodzicow i ogrodu juz nie mam :(. A co tu duzo mówic jak mialam to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Nawrócona terrarystka - 1 mieszkanko Mańka - prosze o ewentualne sugestje
14 odpowiedzi na ten temat
Napisany 13 listopada 2007 - 18:29
Podobne tematy: Nawrócona terrarystka - 1 mieszkanko Mańka - prosze o ewentualne sugestje x
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
Proszę o wycenęMatius1991, 21 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
PROSZE O WYCENE- Boa CesarskiHiroya90, 19 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Proszę usunąć. Nieaktualnewsiecipl, 06 maj 2025 |
|
![]() |
|||
identyfikacja
Początkujący hodowcy jaszczurek
Rozpoznanie płci felsuma . Proszę o pomocYesik, 12 mar 2025 |
|
![]() |
Napisany 13 listopada 2007 - 18:37
Skoro rodzice maja ogrod, to moze zrob mu dzialeczke na lato? Albo chociaz na weekendy?
Ja teraz zarabiam na mieszkanie i sloneczny balkon jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Ja teraz zarabiam na mieszkanie i sloneczny balkon jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 listopada 2007 - 18:54
Parapet ma 110 x 60 cm. Nie ma to jak stare budownictwa. W sumie okna a caly dzien prakycznie w słoncu. Niestety z wybiegiem na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 listopada 2007 - 19:01
Zolwice w skoku tez juz widzialam...ale mlody jest miniasty;)
Terra na parapecie jako takie niezly pomysl. ale i tak musialoby byc uvb, bo przez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Terra na parapecie jako takie niezly pomysl. ale i tak musialoby byc uvb, bo przez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 listopada 2007 - 19:15
Co do terra na parapecie, to mam okno dzielone na 2, wiec gdybym wychodziła to zawsze 1 skrzydło mogłoby byc otwarte, a jak jestem w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów