Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Utrzymanie larw mączniaka

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
5 odpowiedzi na ten temat

#1 Regis

Regis
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6512 dni
  • Polska / Małopolskie / Olkusz

Napisany 08 listopada 2007 - 17:55

Witam Wszystkich! Jeszcze nie posiadam terrarium, ale myślę, że to kwestia (niedługiego zresztą) czasu. Chciałbym się jednak dowiedzieć co nieco teraz, a nie gdy już będę miał swoje zwierzę. Mam więc kilka pytań związanych z ww. tematem.

1. Jakie są wymagane warunki, do jak najdłuższego utrzymania larw mączniaka w stanie larwalnym? (Moje warunki mieszkaniowe nie wystarczą jak na razie na hodowlę czegokolwiek po założeniu terrarium. Chciałbym więc pokarm nabywać wyłącznie ze sklepu) Może się jednak mylę, więc czekam na podpowiedzi)

2. Czy utrzymywanie takich larw jest kłopotliwe w pokoju mieszkalnym? (Myślę o ewentualnym zapachu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Utrzymanie larw mączniaka     x

#2 obcy91

obcy91
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7748 dni
  • Polska / Małopolskie / Tarnów

Napisany 08 listopada 2007 - 18:03

Mączniki to wg. mnie najprostrza karmówka do hodowli...kupujesz sobie 500szt....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 mtga

mtga
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7138 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 08 listopada 2007 - 18:11

Jezeli chcesz utrzymac larwy jak najdluzej przy zyciu trzymaj je...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Regis

Regis
  • Terrarysta

Napisany 08 listopada 2007 - 19:58

Dzięki za tak szybką odpowiedź ;] Mam jeszcze jedno małe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 mtga

mtga
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7138 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 08 listopada 2007 - 20:31

tamperatura taka jak w domu jest ok. Jak zaczniesz podgrzewac...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Regis

Regis
  • Terrarysta

Napisany 09 listopada 2007 - 08:59

Dzięki jeszcze raz za tak szybką reakcje. Gdy będę miał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.