Witam mam pytanie jakich argumentow mam uzyc w czsie przesłuchania dowiedzieli sie ze sprzedaje ptaszniki w srud nich byly brachypelmy prosze o pomoc z gury dziekuje
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 16 października 2007 - 07:29
Podobne tematy: Złapala mnie policja x
Media
Półmetrowy wąż kontra śląska policja.Jaguś |
|
|
|||
Media
Wrocław: Student okleił papugę, policja przeszukała jego mieszkanie. Było piekłem dla zwierzątnikola |
|
|
|||
Media
Wychodził do pracy, trafił na węża. Gada szuka policjanikola |
|
|
|||
Terrarystyka
I znowu trafił się wariat ....Spacerował z wężem na szyi. Zatrzymała go policjanikola |
|
|
|||
Media
Przykład głupoty. wysłali jeże DHL'em a teraz zajmie się nimi Policja. Jedno ze zwierząt nie przeżyło wysyłki.VanGad, 08 lut 2013 |
|
|
Napisany 16 października 2007 - 07:40
niepamietam juz dokladnie poszukałbym w aspektach prawnych ale pierwszy argument...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 października 2007 - 08:47
przeciesz na brachypelmy chyba nie trzeba mniec zadnych pozwolen?! tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 października 2007 - 08:48
A miałeś papiery na te Brachypelmy? Jeśli trafisz na kogoś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 października 2007 - 10:07
Ale rozumiesz ze na ptaszniki nie trzeba miec papierow?
Napisany 16 października 2007 - 10:35
Brachypelmy wymagają rejestracji CITES o czym można się dowiedzieć czytając...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 października 2007 - 14:18
[quote]Brachypelmy wymagają rejestracji CITES (...)[/quote]
A cóż...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
A cóż...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany