Witam, dwa dni temu kupilem zolwika zoltolicego, troche poczytalem na tym forum i juz pojawiaja sie pewne watpliwosci. pierwsze pytanie czy zolw zoltolicy posiada kolorowe zdobienia na plastronie?? Bo moj ma tylko dwa malutkie "oczka" tuz pod broda a reszta plastronu jest zolta. Sprzedawca mowil mi ze kupuje zoltolicego. Drugie pytanie: mam zamiar wpuscic slimaki oraz rybki akwariowe do akwaterra a czytalem ze zolwie maja niepochamowany apetyt. Czy istnieje niebezpieczenstwo ze zolwik do przesady bedzie sie zajadal rybkami i slimakami i w ten sposob za bardzo przytyje:) ???
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 15 października 2007 - 22:21
Podobne tematy: Ktory to zolw?? x
Budowa, osprzęt
Który termometrKekan, 12 gru 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK
Cześć wszystkim. Szukam widżetu do odwrotnej rozmowy, który będzie dobrze działał w Polsce. Proszę o pomocrayduturki ![]() |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący hodowcy żółwi
Zolw greckiAga45, 10 maj 2023 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Żółwie wodno-lądowe
Fluval 407 czy Ultramax 2000? Który lepszyCiuku, 07 lut 2023 |
|
![]() |
|||
żywienie
Żółwie lądowe
czy żólw stepowy może jeść suszone kwiaty nagietkalukasz2025, 24 sty 2021 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 15 października 2007 - 22:40
Witaj. Proponuje skontaktować sie z >Ziemowit<. Znam go osobiście i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 października 2007 - 08:10
Najlepiej daj zdjęcia żółwia, wtedy ocenimy jaki to gatunek. Może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 października 2007 - 09:33
Dzieki za odpowiedz. Nie ma watpliwosci mam zoltobrzuchego. Powinienem ciulnac...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów