moja samiczka najpierw dosc szybko zgrubiala a teraz mam wrazenia jak by schudla. jeszcze kilka tygodni temu przypominala jajko na nozkach a teraz wyglada normalnie i taki stan na razie sie utrzymuje. zastanawiam sie czy wczesniejsze zgrubienie nie wynikalo z przejedzenia albo jakiegos wzdecia bo boki miala pozadnie napompowane (choc nie tak jak przed skaldaniem jajek). na razie ja obserwuje ale rowniez u niej nie widze oznak ciazy, niestety moja radosc byla przedwczesna i chyba na kolejne jajka przyjdzie jeszcze poczekac
61 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 lutego 2006 - 10:06
Podobne tematy: Do dr Roberta - rhampholeon x
Archiwum ogłoszeń
Rieppeleon (Rhampholeon) brevicaudatus - kameleon liściasty brodatysobs, 13 wrz 2017 |
|
|
|||
jaszczurki
Terrarystyka
Zmiany w listach CITES I i II - Abronia spp., Lygodactylus williamsi, Rhampholeon spp., Rieppeleon spp.Rasta_Gecko |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Rieppeleon (Rhampholeon) brevicaudatuskubamelhem, 06 gru 2015 |
|
|
|||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
GORĄCA OFERTA ! Rhampholeon: acuminatus, viridis, spinosum, nchisiensis, brevicaudatus PARY !carmen, 17 mar 2015 |
|
|
||
rozmnożenie jaszczurki
Raporty rozmnożeniowe
Rieppeleon (Rhampholeon) brevicaudatus - kameleon liściasty brodaty*Rasta_Gecko |
|
|
Napisany 07 maja 2006 - 23:09
witam
i jak sprawuja sie samiczki? i co z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
i jak sprawuja sie samiczki? i co z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany