moja grammostola rosea w sobote rano miała wylinke jest teraz L5 tak jak wyczytałem i z tego co mi ludzie mówili to po 7 dniach moge jej dać jeść bo muszą jej szczękoszczułki stwardnieć czy to prawda? czy np zalezy tez to od pokarmu bo wiadomo świerszcz jest twadszy od mady czy pinki. Czy po 4 dniach nie moge wrzucić mu mady? bo już mi żal serce ściska jak patrze na taki chudziutki odwłoczek nieproporcjonalny do reszty ciała :P pozdrawiam Ps pajak jest już bardzo ruchliwy i jeżeli coś koło niego grzebie to od razu atakuje a nie jak wczoraj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 października 2005 - 08:29
Podobne tematy: 4 dni po wylince x
linienie
Ptaszniki
Dziwny wygląd Caribena Versicolor po wylince.teraphosa21, 17 paź 2025 |
|
|
|||
żywienie
Ptaszniki
Dorosły samiec chromki nie chce jeść po wylinceMichalo, 05 paź 2025 |
|
|
|
||
zdrowie
Ptaszniki
Problemy po wylinceMWIR02 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Samiec Brachypelma auratum 1.5 miesiąca po ostatniej wylincevenax, 04 kwi 2025 |
|
|
|||
linienie
Modliszki
Skrzydełka po wylinceDonek, 16 paź 2024 |
|
|
Napisany 26 października 2005 - 09:29
Ja na twoim miejscu jeszcze bym poczekal
(na wszelki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
(na wszelki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_cyclosternum_*
Napisany 26 października 2005 - 09:45
jak chcesz to daj jak nie bedze chciał to niezje
Napisany 26 października 2005 - 11:22
mlode pajaki z racji mniejszej powierzchni ciala twardnieja szybciej, mysle...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 października 2005 - 14:51
spróbować można pająk z reguły sam wie czy już mu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 października 2005 - 14:56
Żali ci serce ściska że niejad pajączek przez 4 dni....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany