Problem polega na tym, że modliszka nie je (przynajmniej nie przy mnie, a spędamprzy niej po 2-3h dziennie) po przeniesieniu jej do nowego terrarium wielkości 1 litrowego słoika na kompoty:] Podliszka pochodzi z b€łgarii - Ameles decolor i nie je...chyba. Kiedy przy normalnym oddrzywianiu będzie pierwsza wylinka (ona ma 0,6-7mm)? I czy musi być lampa grzewcza?
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 sierpnia 2007 - 23:10
Podobne tematy: Nie je po przeniesieniu do większego terarium x
wybór zwierzęcia
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Zwierzę tropikalne dla początkującego do większego terrariumkris1012, 03 paź 2021 |
|
![]() |
|||
zimowanie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Zimowanie młodej agamy, stres po przeniesieniu czy może raczej choroba?sfieszontko, 20 lis 2020 |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Żółwie wodno-lądowe
pomoc przy przeprowadzce żółwia do większego akwariumbrynol, 22 maj 2020 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Larwy Barciaka większego Mącznik Karaczan Turecki Mrożonki WrocławAlleTerra, 29 paź 2017 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Pakiet węży na coś większegoJerycho44321, 01 lis 2017 |
|
![]() |
Napisany 10 sierpnia 2007 - 10:11
masz za duzy pojemnik na nia!!przenies ja najlepiej do pudełka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 sierpnia 2007 - 10:26
nie wiem kiedy wyszła z kokonu bo ją znalazłem w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 sierpnia 2007 - 11:07
no więc po przełożeniu do nowego terrarium też nie je...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 sierpnia 2007 - 08:48
Wielkie dzięki. Owocówki bądź małe gówniary bedą ok:)?
Napisany 11 sierpnia 2007 - 10:19
człowieku wsadź ją do pojemnika na mocz z apteki a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 sierpnia 2007 - 17:44
Ten ubytek w odn[b][size=24][color=red]óż[/color][/size][/b]u chwytnym powinien odrosnąć po wylince. Koniecznie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów