Dzisiaj w nocy moja modliszka wyliniałą z L6 na L7..Niestety z mojej winy miała troszke za małe terrarium ;( Wszystko jest z nią wporządku..widzi nóżki Ok...Oprócz pary chwytnych ;( ..MOdliszka ma jedną z nich tak jak by skręconą i nie jest w stanie sama złapać karmówki ;/.. Co mam zrobić? Czy jest szansa że ona po kolejnych wylinkach będzie 'pełnosprawna' ? .. Jak mam ją teraz karmić? Ma strasznie chudy odwłok.. od czasu wylinki minęło już ponad 24h dałem jej muche (( zabiłem ją żeby się nie ruszała )) pod aparat gębowy ale ani nie ruszyła ;( Boje się że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 01 sierpnia 2007 - 11:17
Podobne tematy: Guineesis źle przeszła wylinke x
zdrowie
Ptaszniki
Parachybana nie przeszła do końca wylinki, dziura w odwłoku od spodu.Drucik, 02 cze 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Owady
Pasi konik olbrzymi źle przeszedł wylinkęNewt99, 27 sty 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
linienie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Avicularia Avicularia źle przeszła wylinkęexhausted_princess, 30 sie 2024 |
|
![]() |
|||
linienie
Początkujący hodowcy węży
Czy dorosły boa constrictor może mieć następną wylinkę po miesiącu?iwordos, 16 maj 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Straszyk źle przeszedł wylinkęAdoredNemesis, 11 lut 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 01 sierpnia 2007 - 11:41
Rzuć muchę niedaleko modliszki, jak ją zauważy to na pewno...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 sierpnia 2007 - 14:13
po wylince może nie jeść nawet 3 dni co nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 sierpnia 2007 - 14:27
Możesz też spróbować nabić muchę na długą igłę i pomachać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 sierpnia 2007 - 07:03
[quote] Po wylince odnóże powinno się wyprostować.[/quote]
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 sierpnia 2007 - 11:36
Co z tego że subimago? Myślisz że po jednej wylince...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów