ja miałem niedawno inny problem z elektryką w terrariach , mianowicie średnio pare razy dziennie wywalało mi korek i żarówki paliły mi się w terrariach prawie codziennie , nie wiedziałem o co chodzi , kminiłem coś przy wyłącznikach itp aż padła żarówka u Helen , odkręcam wkręcam nową i jakiś " strzał " pomyślałem oho znowu padła ;) Ale patrze cała to wkręcam znowu , za tym razem mnie już prąd popieścił (stalowy gwint ) ale świeciło , przez 10 minut aż kabel się nie przepalił i wielki ciężki klosz z żarówką nie spadł kawałeczek od węża , cóż problem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
14 odpowiedzi na ten temat
Napisany 12 sierpnia 2007 - 00:33
Podobne tematy: UWAŻAJCIE NA ELEKTRYKE W TERRARIACH! x
Gra o terrariachJakub212 ![]() |
|
![]() |
|||
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Nietypowa wentylacja grawitacyjna w terrariach.Reptylianinloki, 22 sty 2021 |
|
![]() |
|||
Budowa, osprzęt
Temperatura w mieszkaniu a w terrariachDzejson, 09 lip 2019 |
|
![]() |
|||
terrarium
Zwierzęta
Pigmenty w terrariach - które wybrać?Kluski, 30 paź 2018 |
|
![]() |
|||
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Wymiana szyby drzwiczek w terrariach Exoterra-? możliwe?Pulek, 22 sty 2017 |
|
![]() |
Napisany 16 września 2007 - 14:15
A jak miałeś położony ten kabel? Bo nie wolno go...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2008 - 17:59
a jeżeli terra będzie z osb najpierw na dno dam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2008 - 19:03
Hmmmm.... ja jakoś w ogóle nie jestem przekonana do kabli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 marca 2008 - 12:25
Ja nie chce używać żarówki żeby wąż się nie poparzył...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów