Ech, epifity to było uogólnienie, a bromelie to wyszczególnienie. Jeśli chodzi o siano to proszę wybaczyć, po dogłębnym przyjrzeniu sie zobaczyłem co to jest i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
gekon płaczący pytania o terrarium i kryjówki
15 odpowiedzi na ten temat
Napisany 24 czerwca 2007 - 17:36
Podobne tematy: gekon płaczący pytania o terrarium i kryjówki x
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Budowa terrarium dla HeterodonaGaben, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Terrarium 40x60x40 dzielone na pół?VIVIptasznik, 29 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 24 czerwca 2007 - 17:57
to ja czegos tu nie rozumiem :| na tych zdj ja widzę wystrój pustynny https://www.terrarium.com.pl/gekon-placzacy/
Można go spotkać w różnych biotopach, w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Można go spotkać w różnych biotopach, w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 czerwca 2007 - 21:16
Ja widze skały, nie wystrój pustynny.
W poblizu plaż znaczy w poblizu, nie na samej plazy! Czyli jak rozumiem to zadka (choc moze byc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
W poblizu plaż znaczy w poblizu, nie na samej plazy! Czyli jak rozumiem to zadka (choc moze byc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 czerwca 2007 - 22:38
[quote]. Zmieszcza sie rowniez w ok. 3 milimetrowe szpary miedzy szybami... (mowie z doswiadczenia)[/quote]żartujesz :| łups i tak uszczelniłem czym sie dało terra jutro kupie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 czerwca 2007 - 08:55
Terrarium tragiczne :( zmień podłoże na włókno kokosowe daj rośliny tak jak pisali przedmówcy (ja mam bluszcz , fikus pumila i fittonię) Na ściany koniecznie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 czerwca 2007 - 12:50
podłoże to właśnie włókno kokosowe :) tylko posypane lekko igłami w tym terra będą do czwartku zmieniłem wystrój póki co dałem mniejszy korzeń dużo mniejszy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów