Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
!!!!!!!! Kilka słów o chowie wsobnym,przegrzewaniu i płodności...

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
109 odpowiedzi na ten temat

#31 hybino 1

hybino
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7360 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 26 czerwca 2007 - 19:12

Witam wszystkich serdecznie!
zostalem zmuszony do odpowidzi na ten stek bzdur (mimo iz jestem do niedzieli w Paryzu i naprawe mam ciekawsze rzeczy do roboty, a do tego zabojady maja inna klawiature ! na ktorej cholernie ciezko sie pisze) przez moja ukochana zone, ktora najwyrazniej nie jest przyzwyczajona do czarnego pijaru wylewanego na nasza hodoowle przez konkurencje od poczatku jej istnienia. Nota bene czy pamietacie wszyscy "specjalisci" jaki nie dalej niz dwa lata temu urzadziliscie na mnie najazd za karmienie gekonow macznikami? Po tym czasie postanowilem nie udzielac rad na temat metod hodowli i przysluchiwalem sie spokojnie waszym metodom...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: !!!!!!!! Kilka słów o chowie wsobnym,przegrzewaniu i płodności...     x

#32 saner

saner
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6914 dni
  • Polska / Opolskie / Kędzierzyn Koźle

Napisany 26 czerwca 2007 - 19:14

Witam.
Gorący temat się zrobił, więc postanowiłem, że i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#33 hybino 1

hybino
  • Terrarysta

Napisany 26 czerwca 2007 - 19:38

poniewaz dopieo teraz doczytalem reszte postow chcialbym sie jeszcze dowiedziec...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#34 saner

saner
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6914 dni
  • Polska / Opolskie / Kędzierzyn Koźle

Napisany 26 czerwca 2007 - 19:44

Przepraszam, że odezwę się niepytany i odpowiem na pytanie odnośnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#35 mantid

mantid
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8068 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 26 czerwca 2007 - 21:55

Ustosunkowując się do odpowiedzi "na stek bzdur" o którym pisałem....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#36 ademar

ademar
  • Terrarysta

Napisany 27 czerwca 2007 - 11:04

Ale sie porobilo :P chcialem tylko napisac, ze zgadzam sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#37 hybino 1

hybino
  • Terrarysta

Napisany 27 czerwca 2007 - 11:27

witam niestety ponownie,
proponuje przejscie z tonu emocjonalnego na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#38 hybino 1

hybino
  • Terrarysta

Napisany 27 czerwca 2007 - 11:53

zapomnialem jeszcze dodac iz wlasnie dlatego ze uwazam krzyzownie homozygot...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#39 Smoq

Smoq
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7667 dni

Napisany 27 czerwca 2007 - 12:07

Wątpie, żeby cena Aptor/Raptor spadła o więcej niż 1/3, chyba,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#40 mantid

mantid
  • Terrarysta

Napisany 27 czerwca 2007 - 13:43

Hybino –mam prośbę, przeczytaj jeszcze raz dokładnie to co napisałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.