Nie zawsze są takie . Młode są naprawdę urocze wręcz przemiłe . Natomiast dorosłego zdjąłem z drzewa na które wyszedł i skutki były opłakane ( oczywiście dla mnie) . Innym razem nie pozwoliłem mu zbliżać sie do ogrodzenia w odpowiedzi na to ugryzł mnie w nogę i na dodatek przez tydzień na mnie fuczał . Odmieniło mu się na gorsze po skończeniu roku.Przestał mieć ochotę na zabawę z nami. Generalnie będzie OK jeśli pozwoli mu się na co ma ochotę ( napadanie na dobermana, rozwalanie szafek w domu, zrywanie firan , wąchanie kwiatków od spodu doniczki, liczenie piór w poduszce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
13 odpowiedzi na ten temat
Napisany 17 czerwca 2007 - 13:59
Podobne tematy: Szop pracz (Procyon lotor) x
kujawsko-pomorskie
Wyceny, gdzie kupić
Szop pracz hodowla gdzie kupićjacass123, 30 kwi 2022 |
|
|
|||
wybór zwierzęcia
Archiwum ogłoszeń
Szop pracz upiewildlucy, 11 sty 2018 |
|
|
|||
![]() |
tematy ogólne
Ssaki egzotyczne
Szop pracz - gdzie kupię ?ranitydyna, 06 maj 2015 |
|
|
|
|
![]() |
Archiwum ogłoszeń
szop praczjin663, 30 lis 2014 |
|
|
||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Szopy pracze, szop pracz - ręcznie karmione maluchy 2014!Saphira123, 26 cze 2014 |
|
|
Napisany 17 czerwca 2007 - 14:47
Znajomej ostronos właził na górnopłuk od sedesu i spuszczał wodę....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 czerwca 2007 - 10:33
Zastanawiam się czy ewentualna kastracja nie uspokoiłaby charakterku (niestety różnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 czerwca 2007 - 16:18
Jako właścicielka szopa stworzyłam kiedys dla jakiegos forum takie małe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany