Nie ukrywam, że siatki mi się w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
13 odpowiedzi na ten temat
Napisany 28 maja 2007 - 09:53
Chciałam się Was zapytać co myślicie o zabezpieczeniu wybiegu dla stepówek siatką dla ptaków.
Nie ukrywam, że siatki mi się w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: zabezpieczanie wybiegu x
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Obrzeze do wybieguKarko, 29 maj 2024 |
|
![]() |
|||
zachowania
Skorupiaki
Wspinanie po wybiegu (krab pustelnik)Natasi, 05 maj 2024 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy węży
Kurz na wybiegu dla wężaCiuciurak, 14 lis 2021 |
|
![]() |
|||
terrarium
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Matowe zabezpieczanie dekoracjiGienomefa, 14 lis 2021 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Budowa wybiegu od podstawNinjaTestudo, 09 kwi 2021 |
|
![]() |
Napisany 29 maja 2007 - 09:50
Mój wybieg jest otoczony siatką przeciwptakową – z powodu bardzo agresywnych wron siwych – wrony atakują wiewiórki, ratlera mojej siostry, dwa lata temu zadziobały żółwia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 czerwca 2007 - 23:37
DUŻY i piękny masz ten wybieg dla żółwi Agnieszko :)
Świetny! Można o takim pomarzyć dla swojej gromadki :)
Świetny! Można o takim pomarzyć dla swojej gromadki :)
Napisany 20 czerwca 2007 - 10:37
Bardzo dziękuję, Aniu :) Póki co stan jest jeszcze trochę surowy (brakuje ze trzech światłocieniotwórczych iglaków w środku i „przeciwmrówkowej (?)” lawendy, którą obsadzę zewnętrze,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 czerwca 2007 - 11:57
dokończone, czy nie, wygląda bardzo urokliwie. A ja się właśnie dowiedziałam,ze bardziej od "londyńskiej mgły" słynne są "londyńskie LISY", które przechadzają sie tam z taka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 czerwca 2007 - 13:26
Mi też się bardzo podoba – już teraz jest najładniejszym elementem w ogrodzie :). W realu wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach - ciekawie się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 czerwca 2007 - 14:51
[quote]
A co do tych lisów - specyfika miejsca zamieszkania - ja mam "leśny wybieg", Ty będziesz miała "angielską twierdzę" :)[/quote]
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
A co do tych lisów - specyfika miejsca zamieszkania - ja mam "leśny wybieg", Ty będziesz miała "angielską twierdzę" :)[/quote]
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 czerwca 2007 - 16:18
A jak tam żólwica?
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów