Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Czy to wylinka?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
4 odpowiedzi na ten temat

#1 Muradin

Muradin
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6849 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Ścinawa

Napisany 26 maja 2007 - 10:10

Moj skorpek wyszedl z norki, i zchował się w roślinkach. Siedział tam od wczoraj więc zacząłem sie martwić i pędzelkiem wypłoszyłem go stamtąd tak, żeby wyszedł na widok. I co widze? Że jest strasznie ospały, zawzwyczaj na dotknięcie pędzelkiem reagował ucieczką w całkiem drugi kont terra. Teraz to ja go już sam musiałem kawałek popchnąc. Co jescze, jego skora zrobiła się matowa (a przynajmniej tak mi się zdaje) No i zaraz przy kolcy jadowym skóra jakby się złuszczyła...nie jestem co do tego pewien bo totylko taki maluśki skraweczek... Do tego zasłonił się szczypcami, tzn. ułożył je koło siebie tuż pred...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Czy to wylinka?     x

#2 bezi

bezi
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7003 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 26 maja 2007 - 12:38

tak to wylinka, zrzucanie skóry może potrwać 1 dzień albo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Muradin

Muradin
  • Terrarysta

Napisany 26 maja 2007 - 14:53

Zwiększyłem wilgotnośc i wyciągnołem konika polnego...i co? Skorpion nagle "ożył"...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 bezi

bezi
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7003 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 26 maja 2007 - 16:33

to nic że się 'ożywił', daj na razie mu spokój...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Muradin

Muradin
  • Terrarysta

Napisany 26 maja 2007 - 22:00

Ok, serdeczne dzieki za pomoc ;)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2026 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.