Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
"Ukąsił mnie pająk" czyli o kolejnym nieodpowiedzialnym terraryście.

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
77 odpowiedzi na ten temat

#11 Wiciu

Wiciu
  • Redaktor.nieaktywny
  • Z nami od: 8049 dni
  • Polska / Śląskie / Bytom

Napisany 24 maja 2007 - 14:49

Nie czytam tylko mi wpadła w ręce u sąsiada, który mi pokazał ten artykuł z racji moich terrarystycznych zamiłowań. oczywiście było hasło: [i]no popatrz pan...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#12 mantid

mantid
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8050 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 24 maja 2007 - 15:16

przynajmniej lekarz rozsądny... Może by sie jeszcze znalazło kilka groźnych gatunków pająków oprócz czarnej wdowy, ale i tak jak na lekarza wiedza niezła...

#13 Quack

Quack
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7098 dni
  • Polska / Śląskie / Mikołów

Napisany 24 maja 2007 - 15:23

jak to zobaczyłem to szlag mnie trafił na miejscu!!!!!!!!! do teraz nie moge sie uspokoic... co za c**** mogli to napisać!!! i wydrukować 20 cm...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 tomash_k

tomash_k
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7892 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 24 maja 2007 - 15:49

A potem co drugi sąsiad krzywo bedzie patrzył, że kim ja jestem, że trzymam ptaszniki... te niebezpieczne owady... z mackami... Domyślam się, że autor tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 Cirith

Cirith
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6958 dni
  • Polska / Podkarpackie / Jasło

Napisany 24 maja 2007 - 16:10

Swoją drogą 18-letni tomasz spuszczający pająka w ubikacji jako odwet za ukąszenie,(zakładając, że ta informacja nie mija sie z prawdą) jest idiotą. Inaczej nie można...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 Shorty

Shorty
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7223 dni
  • Polska / Śląskie / Rybnik

Napisany 24 maja 2007 - 16:20

Nie wiem, ale jeśli tak to powinien dostać bana :]

#17 Uprzejmie_neutralny

Uprzejmie_neutralny
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6678 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 24 maja 2007 - 17:19

Ludzie, ludzie, gdzie magistrat jest! Muszę zarejestrować mojego owada! bo jak tak się "pszyglondam" to widzę, że taki sam jest jak na "zdjencju" tyko, "rze"...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#18 malutka_snc

malutka_snc
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7455 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Duszniki Zdrój

Napisany 24 maja 2007 - 17:44

Cholera, do czego to doszlo, zeby pajaki z mackami biegaly.. A moze to jakis zmutowany osobnik powstal, po Czarnobylu jest wszystko mozliwe;P

#19 Lizard_Man

Lizard_Man
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6843 dni
  • Polska / Śląskie / Bytom

Napisany 24 maja 2007 - 18:02

buhahahaha ...:::no comment:::... tacy ludzie nie powinni kupowac ptasznikow, lecz niestety nie ma zadnych ograniczen ten kto chce to kupi np. na Allegro powiedzmy Maculate...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#20 pleblo

pleblo
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6838 dni
  • Polska / Podkarpackie / Rzeszów

Napisany 24 maja 2007 - 18:18

Fakt ;)
Podobno szykują już artykuł o tym jak 20 letni zdrowy mężczyzna zmarł na skutek wstrząsu anafilaktycznego po ugryzieniu jaszczurki beznogiej Boa constrictor...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.