Problem polega na tym, ze mój smithi siedział zakopany przez parę tygodni w norce i gdy wyszedł na powierzchnie dałam mu jeść. Zjadł całą pinkę i dzień później zauważyłam wylinkę na powierzchni. Z tego co wiem, to bezpośrednio po wylince nie karmi się pająka jednak ja po prostu nie zauważyłam (wiem, mój błąd),że wyliniał i dałam mu jeść. Czy jest możliwość, ta wylinkę przeszedł dużo wcześniej ( w norce) a dopiero po paru dniach wyciągnął ją na powierzchnię?. Martwię się ,że przez te jedzenie mogły mu się kły uszkodzić.[/b]
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 18 maja 2007 - 17:47
Podobne tematy: jedzenie zaraz po wylince. x
zdrowie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Problemy po wylinceMWIR02 ![]() |
|
![]() |
|||
zachowania
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Brak jedzenie słaba aktywność siedzi w mokrej kryjówce.Ciupa, 04 maj 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Samiec Brachypelma auratum 1.5 miesiąca po ostatniej wylincevenax, 04 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
linienie
Modliszki
Skrzydełka po wylinceDonek, 16 paź 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
P.regalis Dorosla samica(po wylince)Kwdiil, 19 wrz 2024 |
|
![]() |
Napisany 18 maja 2007 - 17:53
mógł wylinieć już dawno, a nawet gdyby to się stało...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 maja 2007 - 17:57
nie była w ogóle waleczna bo dałam mu ją nieżywa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 maja 2007 - 19:14
I tak po wylince pewnie by jej nie ruszył, pająk...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 maja 2007 - 19:21
To samo chciałem napisać. Gdyby pająki "nie wiedziały", to dawno...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów