Zacząłem przygodę z ptasznikami i na pierwszego wybrałem brahypelma hamorii. Przez pierwsze dwa tygodnie było normalne. Widywałem go w pojemniku i dostawał jeść i wodę (stadium l2). Jednak martwię się bo od około 2 tygodni nie widziałem mojego pajączka ani żadnych oznak że mieszka w moim terrarium. Czytałem poradniki w których radzą czekać i dać spokój pająkowi. Czy mogę jakoś sprawdzić czy On żyje i czy jest w pojemniku?
Napisany Wczoraj, 00:51
Zacząłem przygodę z ptasznikami i na pierwszego wybrałem brahypelma hamorii. Przez pierwsze dwa tygodnie było normalne. Widywałem go w pojemniku i dostawał jeść i wodę (stadium l2). Jednak martwię się bo od około 2 tygodni nie widziałem mojego pajączka ani żadnych oznak że mieszka w moim terrarium. Czytałem poradniki w których radzą czekać i dać spokój pająkowi. Czy mogę jakoś sprawdzić czy On żyje i czy jest w pojemniku?
Podobne tematy: Nie widzę malucha x
zdrowie
Ptaszniki
Pęknięcie odwłoka u maluchaDoge, 10 paź 2024 |
|
|
|||
zachowania
Owady
Rohatyniec nosorożec - hodowla w domu | czemu ich nie widzę na powierzchni?euph |
|
|
|||
tematy ogólne
Ssaki
Jak oswoić malucha?VulpesMacrotis, 21 lip 2023 |
|
|
|
||
Ptaszniki
Poecilotheria metallica karmienie malucha.Adrian12345, 13 maj 2023 |
|
|
Napisany Wczoraj, 07:44
B.hamorii L2, to maluszek. Jak duży masz pojemnik dla niego?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany Wczoraj, 08:07
Jeżeli nie wychodzi przez dłuższy czas, to bardzo prawdopodobne że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany Wczoraj, 09:27
Napisany Wczoraj, 11:47
To myślę, że to kwestia linienia. Taki maluch raczej nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany Wczoraj, 11:57
Napisany Wczoraj, 14:52
Najlepiej sprawdzać wieczorem/w nocy kiedy światła są pogaszone. Wtedy chętniej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany Wczoraj, 15:00
Napisany Wczoraj, 21:19
Proponuję wyjąć karaczana. Jeżeli karmówka nie znika po 24h, to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany Wczoraj, 22:22
2 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 2 gości, 0 anonimowych terrarystów