Witam, dorósł mi ptasznik i postanowiłem go sprzedać do rozrodu. Znalazłem grupkę na FB "ptaszniki-samce" gdzie znalazłem dwóch zainteresowanych...grupa nie pomaga w realizacji transakcji. Jak bezpiecznie i bezproblemowo sprzedać pająka nie ryzykując oszustwa? Czy jeśli użyję olx to nikt się nie przyczepi?- posiadam tylko papier od sprzedawcy z targów kiedy kupowałem go jako "pryszcza" i raczej nie jest to pełnoprawny cites...ogólnie wdzięczny bym był jakby ktoś obeznany mógł napisać ile zwyczajowo taki samiec może kosztować: b.hamorii, około 5,5 DC, wyliniał około 2 tygodnie temu i wczoraj nagrałem jak się napełnia- stąd cały pomysł...
Napisany Dzisiaj, 10:23
Podobne tematy: Jak bezpiecznie sprzedać ptasznika? x
Archiwum ogłoszeń
Oddam ptasznikaAzumaro, 03 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Sprzedam terrarium dla ptasznika nadrzewnego 25x25x50KWyga ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Ptaszniki
Nalot na odwłoku ptasznikaHubio ![]() |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Kupie ptasznika nadrzewnegogrunwald, 07 mar 2025 |
|
![]() |
Napisany Dzisiaj, 11:01
Z wyceną niestety nie pomogę, ale postaram się podpowiedzieć z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany Dzisiaj, 11:20
dziękuję, styrobox mam bo kiedyś dostałem z innym pająkiem :) ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany Dzisiaj, 12:04
Konduktorska będzie chyba najlepsza, bo paczka będzie w dosyć ciepłym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów