Witam mój gekon orzęsiony nie chce jeść czegokolwiek od 2 tygodni. Mam go od 2 lat, nigdy nie miałem takiej sytuacji i nie wiem co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 stycznia 2022 - 20:11
Podobne tematy: Gekon orzęsiony nie chce jeść x
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar /gekon lamparci młody samiecPrz3mEk87, 23 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Gekon lamparci - cienki ogonCheettos ![]() |
|
![]() |
Napisany 21 stycznia 2022 - 22:21
1. Przeglądnij inne tematy z forum, bo jest to najczęstsza sprawa, z którą się tutaj przychodzi. Być może znajdziesz tam już gotową odpowiedź.
2....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 stycznia 2022 - 23:45
Przeglądałem już trochę ale żadna z informacji które znalazłem chwilowo w jakikolwiek sposób mi nie pomogła a co do informacji to:
Data zakupu -...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 stycznia 2022 - 16:51
1. Czy zaobserwowałeś jakąś zmianę w zachowaniu gekona? Czy wciąż się wypróżnia? Czy ma wzdęty brzuch? Czy chudnie?
2. Oddaj kał do badania pod...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 stycznia 2022 - 20:47
1. Gekon mniej sie rusza. O wiele mniej. Głownie siedzial w swojej tubie jednak koło 3 dni temu zaczał siedziec miedzy scianką a tubą. Nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Joor2, 22 stycznia 2022 - 20:48.
Napisany 23 stycznia 2022 - 12:38
Wstawic zdjęcia nie mam jak chwilowo bo chowa sie w swojej tubie a jego wagi nie moge sprawdzic bo nie posiadam odpowiedniej wagi. Co do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 stycznia 2022 - 00:17
Nie wydaje mi sie aby wygladal na chudszego, moze troche. Czy zaczopowanie sie moze byc powodem tego ze nie je?
Napisany 25 stycznia 2022 - 22:54
Tak, w wyniku zaczopowania strawiony pokarm nie jest w stanie opuścić ciała, więc przewód pokarmowy z czasem się korkuje. A jak jest korek, to nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów