Szukam na forum podobnego tematu ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedz na moje pytanie. Moja 2 letnia samica ok miesiąc temu została dopuszczona...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 lipca 2021 - 09:05
Szukam na forum podobnego tematu ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedz na moje pytanie. Moja 2 letnia samica ok miesiąc temu została dopuszczona...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Jaja gekona lamparciego x
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Karmienie gekona lamparciegoGulaszek ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Kupię żółwia lamparciego SAMCAGekon88, 17 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
waga gekonajolene505 ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Gekony, eublefary i inne Gekkota
terrarium dla gekonamatushej ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
waga gekonaJohnny13, 05 kwi 2025 |
|
![]() |
Napisany 15 lipca 2021 - 03:45
Jesli bedziesz ciagle zagladal, to sie samiczka sploszy i zatnie. daj jej spokoj, przez najblizsze dni nawet nie karm, abynie bylo powodu do stresow. Jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 lipca 2021 - 20:13
W terrarium jest tez inna samica która mam jajka, ten sam wiek waga odmiana. ( ta druga samica tez zniosła jakieś dwa tygodnie temu jedno...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 marca 2022 - 13:03
Moja samiczka zniosła wczoraj jajka. Mój problem polega na tym, że zniosła je w Exo Terra Ceramiczna jaskinia Wet Rock, i jajka przykleiły się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 marca 2022 - 16:05
@[member='marioo5'] U mnie czasem się trafi ze samiczka złoży jaja w taki sposób ze skleją się z podstawą pojemniczka, mój patent to podlanie troszkę letnią...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 marca 2022 - 12:14
Dokładnie - letnia woda czasem rozwiązuje sprawę, jednak takie nawet lekko uszkodzone jaja zwykle gniją w czasie inkubacji.
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów